رفیعی رئیس هیئت شنای استان چهار محال و بختیاری شد

مجمع انتخاباتی هیئت شنای استان چهار محال و بختیاری امروز دوشنبه به ریاست غلامرضا جعفری سرپرست فدراسیون شنا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، ظهر امروز دوشنبه مجمع انتخاباتی هیات شنای استان چهارمحال و بختیاری به ریاست غلامرضا جعفری و با حضور محمود شمسی پور مدیرکل ورزش و جوانان استان چهار محال و بختیاری در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد که طی آن “ذوالفقار رفیعی” با کسب ١٨ رای از مجموع ١٨ رای اعضای مجمع به مدت ۴ سال به سمت رئیس هیات شنای استان چهار محال و بختیاری برگزیده شد.

شایان ذکر است انتخابات هیات شنای استان چهارمحال و بختیاری دومین انتخابات هیات های استانی فدراسیون در سال ٩١ بود که با حضور سرپرست فدراسیون شنا برگزار شد.

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.