رقابت سام واژیر در شیرجه قهرمانی جهان برای اولین بار در تاریخ ورزش ایران

سام واژیر ۱۷ ساله که برای اولین بار به عنوان یک شیرجه‌رو ایران در رقابتهای قهرمانی جهان شرکت کرده است، در ماده تخته یک متر مسابقه داد.

به گزارش روابط‌عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، رقابتهای قهرمانی ورزش‌های آبی جهان در رشته شیرجه برگزار شد که سام واژیر با مجموع امتیاز ۲۴۲,۸۵ پنجاه و پنجم شد.
شصت نفر در این ماده رقابت کردند و سام واژیر برای اولین بار به عنوان ایرانی در رقابتهای شیرجه جهان حضور یافت.این عنوان درحالی بدست آمد که سام واژیر از شش حرکت، حرکت چهارم را از دست داد.
حضور سام واژیر با پیگیری رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و به عنوان سهمیه اهدایی فدراسیون جهانی محقق شد.
سام واژیر روز پنج‌شنبه هم در ماده تخته سه متر رقابت خواهد کرد.
ویلسون سرمربی چینی سام واژیز در کانادا پیش از حضور این شیرجه رو در رقابتهای جهانی به عنوان یک اتفاق و تجربه خوب برای سام واژیر نام برده بود که می‌تواند در مسیر موفقیت او بویژه در بازی‌های آسیایی ناگویا اثرگذار باشد.

image_printپرینت مطلب

سرپرست فدراسیون ورزش های آبی:زیرساخت ناکافی چالش اصلی ورزش‌های آبی است / البرز از قطب های شنا کشور است

سرپرست فدراسیون شنا در مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز بر اهمیت حمایت از ورزشکاران و مربیان، استفاده بهینه از ظرفیت‌های استان و ارتقای زیرساخت‌ها برای پیشرفت ورزش‌های آبی تأکید کرد.

وهاب‌الدین گودرزی رئیس هیئت ورزش‌های آبی البرز شد

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز، با حضور محسن سمیع‌زاده، سرپرست فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزار شد و طی آن، وهاب‌الدین گودرزی با کسب تمامی آراء به عنوان رئیس جدید این هیئت برای چهار سال آینده منصوب شد.