رقابت های واترپلوی بانوان از فردا آغاز می شود

رقابت های واترپلوی بانوان (جام خلیج فارس) از فردا پنجشنبه اول اسفندماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رقابت های واترپلوی بانوان جام خلیج فارس از فردا پنجشنبه اول الی ۳ اسفندماه با حضور ۹ تیم تهران الف و ب، زنجان، گیلان، فارس، آبادان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کرمانشاه در استخر قهرمانی آزادی برگزار می شود.

مدت زمان برگزاری این دوره از رقابت ها با توجه به استقبال گسترده بانوان واترپلوئیست از دو به سه روز تمدید شده است.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

پایان مرحله دوم بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای باشگاه‌های کشور با صدرنشینی نفت تهران / موج مشهد و فجر شاهرود در جایگاه دوم و سوم

مرحله دوم از بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم نفت تهران به صدرنشینی خود ادامه داد.

پایان هفته هشتم لیگ برتر واترپلو با نبرد نفس‌گیر آبادان و امیدیه

هفته هشتم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری دیدار مهیج و پرگل تیم‌های پالایش نفت آبادان و نفت و گاز امیدیه به ایستگاه پایانی رسید؛ مسابقه‌ای نزدیک که تا ثانیه‌های پایانی با رقابتی فشرده دنبال شد و جذاب‌ترین بازی این هفته را رقم زد.