رکوردشکنی یاوری در ماده ۲۰۰ متر آزاد

علیرضا یاوری شناگر اصفهانی ایران موفق شد رکورد ماده 200 متر آزاد که پیش از این به نام خود ثبت بود را بار دیگر جابجا کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ علیرضا یاوری شناگر ملی پوش ایران که برای ادامه تحصیل مدتی است در آمریکا به سر می برد موفق شد در رقابت های اسپیدو این کشور رکورد ماده ۲۰۰ متر آزاد را بار دیگر جابجا کند. یاوری ۲۰۰ متر را در مدت زمان ۱:۵۱.۸۶ شنا کرد و علاوه بر کسب مدال برنز رکورد این ماده را جابجا کرد.

پیش از این یاوری در مسابقات شنا انتخابی المپیک به میزبانی بلغارستان در سال ۱۴۰۰ با زمان ۱:۵۱.۹۲ رکورد این ماده را به نام خود ثبت کرده بود.

  •  ماده ۲۰۰ متر آزاد
    علیرضا یاوری
رکورد جدید  ۱:۵۱.۸۶
رکورد قبلی ۱:۵۱.۹۲

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

روز اول مسابقات شنای باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس در استخر آزادی پایان یافت / جذابیت در رقابت بین برترین شناگران ایران

روز اول از مرحله نخست بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) عصر پنج‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با رقابت برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران به پایان رسید.

آغاز مرحله نخست مسابقات شنای باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) / رقابت مهیج برترین شناگران ایران در استخر آزادی

مرحله اول بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس، صبح روز پنج‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ با حضور برترین شناگران ایران در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز شد.

مرحله اول بیست و دومین دوره رقابت‌های شنای قهرمانی باشگاه‌های کشور – جام خلیج فارس برگزار می‌شود

مرحله اول بیست و دومین دوره رقابت‌های شنا باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس با حضور برترین شناگران ایران در قالب ۷ تیم روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود.