زمان برگزاری کلینیک سرسختی ذهنی در ورزش به تعویق افتاد

تاریخ برگزاری کلینیک یک روزه سرسختی ذهنی در ورزش ویژه مربیان شنا به تعویق افتاد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ طبق اعلام کمیته آموزش فدراسیون کلینیک روانشناسی ورزشی ویژه مربیان شنا ( آقایان و بانوان) با موضوع سرسختی ذهنی در ورزش که مقرر بود روز پنجشنبه (مورخ اول اسفندماه ۱۳۹۸) برگزار شود با توجه به تقارن با زمان برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی به تعوق افتاد.

زمان برگزاری این کلینیک متعاقبا از سوی فدراسیون اعلام خواهد شد.

 

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.