زنجان فاتح مسابقات قهرمانی واترپلو زیر ۱۲ سال

رقابت های قهرمانی واترپلو زیر ۱۲ سال تحت عنوان جام شهدای غواص عصر دیروز (پنجشنبه) با معرفی تیم های برتر به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رقابت‌های سه روزه قهرمانی واترپلو زیر ۱۲ سال تحت عنوان جام شهدای غواص که از ۲۸مرداد در شهر زنجان در حال پیگیری است عص دیروز با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان داد. دیروز (پنجشنبه) سه دیدار پایانی این دوره از مسابقات برگزار شد و تیم های یزد، اصفهان و زنجان الف مقابل حریفان خود به برتری دست یافتند.
در این مسابقات شش تیم‌ زنجان الف، زنجان ب، تهران، پیشگامان یزد، کرمانشاه و اصفهان حضور داشتند.
با برگزاری رقابت های روز گذشته، تیم زنجان الف موفق به کسب عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات شد و اصفهان و پیشگامان یزد هم به ترتیب دوم و سوم شدند.

*نتایج کامل سومین روز از مسابقات قهرمانی واترپلو زیر ۱۲ سال:
پیشگامان یزد ۴ – کرمانشاه ۳
اصفهان ۱۰ – تهران ۵
زنجان الف ۱۲ – زنجان ب ۷

*جدول رده بندی مسابقات قهرمانی واترپلو زیر ۱۲ سال:
۱. زنجان الف
۲. اصفهان
۳. پیشگامان یزد

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.