سجادی از استخر ۹ دی بازدید کرد

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش با حضور در محل استخر 9 دی از امکانات این مجموعه برای میزبانی رقابت های واترپلو باشگاه های آسیا بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ نصرالله سجادی معاونت محترم ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان کشور صبح امروز در محل استخر ۹ دی حاضر شد و پس از جلسه با محسن رضوانی(رئیس فدراسیون) و احمد یاقوتی(قائم مقام فدراسیون)از امکانات مجموعه ۹ دی بازدید کرد.

سیروس طاهریان مدیر استخر ضمن معرفی قسمت های استخر، ایرادهای اساسی موجود در استخر۹ دی را نشان داد. سجادی نیز با تصریع بر رفع مشکلات استخر از آمادگی وزارت ورزش برای کمک به فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در برگزاری هرچه بهتر میزبانی رقابت های واترپلو باشگاه های آسیا خبرداد.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.

سامیار عبدلی : برای بزرگی ایران و خوشحالی مردم رقابت می‌کنم / شناگران ایران توانمندند

سامیار عبدلی پس از اینکه رقابت های شنای قهرمانی جهان در سنگاپور را با ثبت رکورد ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه در ماده پنجاه متر آزاد به پایان رساند، اظهار داشت: رکورد خوبی را به ثبت رساندم و ۱۵ صدم ثانیه رکورد قبلی را ارتقا دادم و از این لحاظ برای من ارزشمند بود که این اتفاق در مسابقات جهانی رخ داد که بهترین‌های دنیا حضور دارند.