سرمربی و بازیکنان تیم واترپلو میرداماد تبریز تا اطلاع ثانوی محروم شدند

بدنبال حوادث دیدار تیم های میرداماد تبریز و نوپاد تهران در چارچوب مسابقات واترپلو دسته اول باشگاههای کشور از سوی کمیته انضباطی فدراسیون شنا سرمربی و بازیکنان تیم میرداماد تبریز تا اطلاع ثانوی محروم شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، کمیته انضباطی فدراسیون شنا به منظور رسیدگی به حوادث دیدار تیم های میرداماد تبریز و نوپاد تهران روز شنبه تشکیل جلسه داد و طی آن میراب توپچی، میلاد توپچی، مسعود توپچی و عادل جزایری به ترتیب سرمربی و بازیکنان تیم میرداماد تبریز تا اطلاع ثانوی از شرکت در کلیه فعالیت های تحت پوشش فدراسیون شنا محروم شدند.

فدراسیون شنا همچنین اعلام کرد احکام نهایی نامبردگان بعد از تشکیل جلسه آتی کمیته انضباطی اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است، مربی و بازیکنان تیم واترپلوی میرداماد تبریز در دیدار این تیم ونوپاد تهران از سری مسابقات لیگ دسته اول باشگاه های کشور که با نتیجه ٨ بر ٧ به سود نماینده تهران خاتمه پیدا کرد به سمت داور مسابقه حمله ور شدند و وی را مورد ضرب و شتم قرار دادند بطوری که داور مسابقه راهی بیمارستان شد.

image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.