سلطانی: حتی یک لحظه هم حریف را دست کم نگرفتیم

بازیکن تیم ملی واترپلو کشورمان پس از پیروزی مقتدرانه مقابل اندونزی بازیکنان این تیم را سرشار از انرژی دانست.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو؛ ایران دومین دیدار خود در فیناترافی را مقابل اندونزی با برتری پر گل و نتیجه ۱۸ به ۶ به پایان رساند تا در بازی حساس امروز مقابل تونس با آرامش بیشتری کار را دنبال کند.
علی سلطانی درباره پیروزی ملی پوشان مقابل اندونزی گفت: هدف ما در این بازی کسب برتری مقابل اندونزی بود که البته به این موضوع دست پیدا کردیم.
وی ادامه داد: بازیکنان ایران در بازی با اندونزی یک سر و گردن از حریف خود پیش بودند و همین مسئله باعث برتری پر گل ما مقابل حریف آسیایی در فیناترافی شد.
وی افزود: بازیکنان اندونزی در دیدار با ما سرشار از انگیزه بودند و همانطور که بازی را ملاحظه کردید حتی زمانیکه اختلاف به حداکثر رسید آنها دست از حملات خود برنداشتند.
سلطانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بازیکنان ایران اندونزی را در وقت دوم بازی کمی دست کم گرفته بودند گفت: چنین موضوعی صحت ندارد ما در این مسابقه حتی یک لحظه هم حریف را دست کم نگرفتیم و همانطور که دیدید با اختلاف بالایی اندونزی را شکست دادیم.
بازیکن تیم واترپلو ایران عنوان کرد: در زمان دوم بازی نیاز به تغییر تاکتیک داشتیم که خوشبختانه این تغییر نیز توسط کادر فنی انجام شد و دوباره نبض بازی در اختیار ما قرار گرفت که در نهایت این موضوع منجر به پیروزی در این بازی شد.
انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

برای حضور در بازی‌های آسیایی جوانان و بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی؛فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا از ۲۱ تیرماه آغاز می‌شود

فصل جدید اردوی تیم‌های ملی شنا جوانان و بزرگسالان از ۲۱ تیرماه در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برای حضور در بازیهای کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی جوانان زیر نظر جان‌ اونسوی سرمربی تیم ملی شنا آغاز می‌شود.

پنام‌تاش: تحت هیچ شرایطی تمرینات تیم ملی واترپلو را رها نکردیم/ قهرمانی آسیا دور نیست

سرمربی تیم ملی واترپلو کشورمان درباره آماده‌سازی این تیم برای قهرمانی آسیا گفت: به هر طریقی که بود تمرینات را پیگیری کردیم و در بدترین شرایط هم بچه‌ها حضور پیدا یافتند و برای بالا بردن پرچم کشورمان در قهرمانی تلاش کردند.