سه ایرانی در بین بهترین های واترپلوی آسیا

در پایان رقابت های واترپلوی بای های آسیایی ساحلی عطابرخوردی، حامد ملک خانبانان و نیما خوشبخت به عنوان بهترین های این مسابقات معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رقابت های واترپلوی ساحلی بازی های آسیایی ۲۰۱۴ در جزیره زیبای پوکت به پایان رسید. تیم ملی ایران تنها با تفاضل گل کمتر نسبت به قزاقستان به مدال نقره رسید. تیم های قزاقستان و کویت هم به ترتیب طلا و برنز گرفتند.

در پایان این مسابقات بهترین بازیکنان هر پست معرفی شدند. در این میان عطا برخوردی از ایران با ۲۶ گل و حامد ملک خانبانان از ایران با ۲۲ گل به ترتیب آقای گل این مسابقات لقب گرفتند. همچنین نیما خوشبخت یکی از بهترین پنالتی‌زن ها شد و حامد ملک خانبانان به عنوان سریع ترین بازیکن و عطابرخورداری بهترین زننده شوت از مرکز معرفی شدند.

 

جدول بهترین گلزنان:

عطا برخوردی از ایران- ۲۶ گل از ۴۷ شوت؛ ۵۵٫۳%

حامد ملک خانبانان از ایران- ۲۲ گل از ۴۴ شوت؛ ۵۰%

یوگنی مدودف از قزاقستان- ۲۰ گل از ۳۹ شوت- ۵۱٫۳%

 

شوت در حال حرکت:

حامد ملک خانبانان از ایران- ۱۱گل از ۲۴ شوت؛ ۴۵٫۸%

پینیت چیسمبت از تایلند- ۹گل از ۱۸ شوت؛ ۵۰%

عطا برخوردی از ایران- ۸گل از ۱۴ شوت؛ ۵۷٫۲%

 

ضربات پنالتی:

۱. نیما خوشبخت از ایران- ۲گل

۱. یوگنی مدودف از قزاقستان- ۲گل

۲. محمد عشور از کویت- یگ گل

 

شوت ۵متر:

یوگنی مدودف از قزاقستان- ۶گل از ۱۱ شوت؛ ۵۴٫۶%

ایگناتیوس لگاوا از اندونزی- ۵گل از ۱۰ شوت؛ ۵۰%

حامد ملک خانبانان از ایران- ۵گل از ۱۳ شوت- ۳۸٫۵%

 

شوت از مرکز:

عطا برخوردی از ایران- ۱۴گل از ۲۲ شوت؛ ۶۳٫۶%

راویل منافو از قزاقستان- ۸گل از ۱۶ شوت؛ ۵۰%

یوگنی مدودف از قزاقستان- ۸گل از ۱۰ شوت؛ ۸۰%

 

سریعترین ها در شروع:

حامد ملک خانبانان از ایران- پنج پیروزی در هشت شروع؛ ۶۲٫۵%

رضا پوترا از اندونزی- چهار پیروزی در ۹ شروع؛ ۴۴٫۵

میراث ائوباکرف از قزاقستان- سه پیروزی از پنج شروع؛ ۶۰%

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.