سومین پیروزی متوالی صرب‌ها در لیگ جهانی واترپلو

در روز سوم مسابقات سوپرفينال ليگ جهاني واترپلو صربستان با شکست استرالیا سومين پيروزي متوالي خود را كسب كرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مرحله مقدماتی رقابت های سوپرفینال لیگ جهانی واترپلو ٢٠١۵ عصر دیروز (پنجشنبه) با برگزاری چهار دیدار به پایان رسید.
در نخستین بازی این روز صربستان مدافع عنوان قهرمانی کار سختی مقابل استرالیا نداشت و با نتیجه ١٢ بر ٨ این تیم را مغلوب کرد. با این نتیجه صربستان سومین پیروزی متوالی خود را کسب کرد و باید به مصاف تیم چهارم گروه دوم (چین) برود. دیدار دوم هم بین تیم های مجارستان و برزیل برگزار شد. برزیل که با کسب پیروزی مقابل کرواسی در روز نخست شگفتی ساز شده بود در این دیدار حرفی برای گفتن نداشت و ١۶ بر ٣ مغلوب نایب قهرمان فصل پیش شد.
در بازی دیگر کرواسی که فراز و نشیب بسیاری در دو روز اول داشت بار دیگر قدرت نمایی کرد و به راحتی و با نتیجه ١۴ بر ۴ چین را از پیش رو برداشت. ایتالیا، میزبان این دوره از رقابت ها هم که از حمایت فوق العاده تماشاچیان سود می برد ١۳ بر ١٠ امریکا را مغلوب کرد تا برنامه مسابقات مرحله یک چهارم نهایی کامل شود.
طبق برنامه امروز (جمعه) ودر چارچوب مسابقات مرحله یک چهارم نهایی تیم های اول هر گروه مقابل چهارمین تیم گروه دیگر مسابقه می دهند و صربستان باید به مصاف چین برود و مجارستان مقابل امریکا به آب می زند.
تیم های دوم و سوم هر گروه هم با هم دیدار می کنند. برزیل و استرالیا با هم به رقابت می پردازند و ایتالیای میزبان و کرواسی هم غیرقابل پیش بینی ترین دیدار این مرحله را برگزار خواهند کرد.
نسخه ۲۰۱۵ سوپرفینال لیگ جهانی واترپلو از سه‌شنبه (دوم تیر ۱۳۹۴) با حضور هشت تیم راه یافته به این مرحله آغاز شده است. این رقابت ها به مدت شش روز در شهر برگامو ایتالیا با حضور تیم های “صربستان، مجارستان، کرواسی، برزیل، چین، امریکا، استرالیا و ایتالیا” برگزار می‌شود.

 

نتایج روز سوم:
پنجشنبه (۹۴/۴/۴)- پایان مرحله مقدماتی
صربستان١٢ – استرالیا٨
مجارستان١۶ – برزیل٣
چین۴ – کرواسی١۴
امریکا١٠ – ایتالیا١٣

 

برنامه روز چهارم:
جمعه (۹۴/۴/۵)- یک چهارم نهایی
برزیل – استرالیا
مجارستان – امریکا
کرواسی – ایتالیا
چین – صربستان

 

رده بندی گروهی سوپرفینال لیگ جهانی واترپلو ۲۰۱۵ (ایتالیا):

گروه A :

  1. صربستان
  2. ایتالیا
  3. استرالیا
  4. آمریکا

 

گروه B:

  1. مجارستان
  2. برزیل
  3. کرواسی
  4. چین

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.