شهابی مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان شد

وزیر ورزش و جوانان طی حکمی اژدر شهابی اقدم را بعنوان مدیرکل روابط عمومی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا و به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، درحکم دکتر عباسی آمده است:

با توجه به تعهد و تجربه جنابعالی بدینوسیله بعنوان مدیرکل روابط عمومی این وزارت منصوب می شوید.
بدیهی است نقش روابط عمومی و ارتباطات در تنظیم روابط درون و برون این ساختار مهم بویژه تعامل با اهل اندیشه و رسانه، جوانان علاقمند و با استعداد کشور، قهرمانان و پیشکسوتان ورزش از مهمترین مولفه های بکارگیری استعدادهای پویای کشور به حساب می آید که باید با جدیت و همراهی عالمانه مورد توجه گردد.

امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود و همکاری معاونین، مدیران ستاد و استان ها در پیشبرد اهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی و اجرایی شدن برنامه های این وزارت موفق و موید باشید.

گفتنی است شهابی اقدم دارای مدرک فوق لیسانس ارتباطات است که ١٢ سال سابقه مدیریتی در سازمان تربیت بدنی، ٢۰ سال فعالیت رسانه ای، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال و مدیا آفیسری تیم ملی در جام ملت های ٢۰۰٧ مالزی، معاون اداره کل روابط عمومی و روابط بین الملل سازمان تربیت بدنی، مشاور قائم مقام وزیر آموزش و پرورش و معاونت تربیت بدنی، مشاور عالی فدراسیون گلف، خبرنگار واحدی مرکزی خبر و همکاری با مطبوعات در چاپ مقالات و یادداشت ها را کارنامه کاری خود دارد.

image_printپرینت مطلب

دعوت جان اونسوی از ۳۲ شناگر برای مرحله اول تمرینات تیم ملی / آغاز اردوی تیم ملی از ۲ فروردین

جان اونسوی، مدیر فنی تیم‌های ملی شنا، مسئولیت مستقیم تیم ملی شنا بزرگسالان را برای بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و همچنین رقابت‌های قهرمانی آسیا بر عهده گرفت. به همین منظور، نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی از ۲ فروردین ماه با دعوت از ۳۲ شناگر در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران آغاز خواهد شد.

حمایت جامعه ورزش‌های آبی از سام واژیر، شیرجه‌رو تاریخ‌ساز ایران در «قهرمان ایران»

جامعه ورزش‌های آبی کشور با افتخار از سام واژیر، قهرمان پرافتخار شیرجه ایران، که در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ تاریخ‌ساز شد، حمایت می‌کند. در این راستا، مردم و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال کد ۶۱۰ به سامانه ۳۰۰۰۰۳ از این ورزشکار ارزنده در برنامه «قهرمان ایران» شبکه ورزش سیما حمایت کنند.

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.