شکول: اعلام زمان شروع لیگ برتر شیرجه مایه امیدواری است

عضو کمیته فنی شیرجه گفت: اعلام زمان شروع لیگ برتر مایه امیدواری برای علاقمندان به این رشته است اما در حال حاضر استخرها بسته هستند و ورزشکاران ما در خشکی تمرین می‌کنند.

خادمی/

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محمدرضا شکول در گفت و گو با ایرنا در خصوص اعلام زمان شروع مسابقال لیگ برتر شیرجه، اظهار داشت: این موضوع مایه امیدواری برای علاقمندان به این رشته است اما در حال حاضر استخرها بسته است و ورزشکاران ما در خشکی تمرین می‌کنند. «مجتبی ولی‌پور» که برای کسب سهمیه المپیک توکیو تلاش می‌کند در حال حاضر استخر ندارد.

وی ادامه داد: در شهر تهران شرایط کمی بهتر است و ورزشکاران در برخی از استخرها تمرین دارند و ما به دلیل مشکل اسکان نمی‌توانیم در این شهر حضور داشته باشیم. البته از سوی فدراسیون مکاتباتی انجام شده است و امیدوارم مشکل استخرها حل شود. قرار است حدود هشت پایگاه در شهرستان‌های مختلف فعال شود تا ورزشکاران این رشته بتوانند در استخر تمرین داشته باشند.

عضوکمیته فنی شیرجه کشورمان، افزود: ورزشکاران در خشکی می‌توانند ۵۰ درصد به آمادگی برسند اما تا استخرها بازگشایی نشوند، شیرجه‌روها نمی‌توانند به آمادگی کامل برسند. امیدواریم با بازگشایی استخرها، تیم‌ها بتوانند با کیفیت بالا در لیگ حضور پیدا کنند.

سرمربی اسبق تیم ملی شنا در خصوص شرایط ولی‌پور شیرجه‌رو ایرانی که برای کسب سهمیه المپیک تلاش می‌کند، گفت: این شیرجه‌رو در حال حاضر تمرینات خوبی در خشکی داشته و ما اگر مجبور شویم باید به تهران بیاییم تا از استخر استفاده کنیم. ولی‌پور برای کسب سهمیه مصمم است و بسیار تلاش می‌کند. امیدوارم ولی‌پور یا «حمید کریمی» بتوانند سهمیه المپیک را بدست آورند تا برای اولین بار در المپیک حضور پیدا کنیم.

مسابقات لیگ برتر شیرجه سال ۱۳۹۹ در تهران و به میزبانی استخر قهرمانی آزادی از روز سه شنبه ۱۲ اسفندماه تا پنج شنبه ۱۴ اسفندماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.