صالحی‌امیری: شنا، شیرجه و واترپلو در مسیر جهش است

رضا صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک به همراه پیمان فخری سرپرست کاروان ایران در بازی های آسیایی و نصراله سجادی مشاوره رییس کمیته ملی المپیک و اصغر رحیمی سرپرست کاروان ایران در بازی های کشورهای اسلامی از اردوی تیم واترپلو بازدید و با محسن رضوانی گفت و گو کردند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رضا صالحی امیری در این بازدید گفت: مجموعه شنا، شیرجه و واترپلو در مسیر جهش است. ارزیابی تیم فنی ما این است که فدراسیون و سه رشته حمایت شوند، در بازی‌های هانگژو می‌درخشند و بعد در رویدادهای بزرگ تر و مهمتر نیز خواهند درخشید. آقای رضوانی قول داد تیم واترپلو به فینال بازی های آسیایی راه یابد.

او ادامه داد: واترپلو مربی خارجی داشت و ما هم حمایت ارزی کردیم و حالا مربی خوشنام خارجی (چیریچ) از خرداد بر می گردد و تا شهریور کنار تیم واترپلو خواهد بود. واقعیت این است این رشته ها پر هزینه هستند و نیاز به اردو های خارجی دارند تا با حریفان رقابت کنند. چین و قزاقستان رقبای جدی هستند. اگر این رشته ها حمایت شوند می توانند در آینده برای جایگاه های بالاتر روی آنها حساب کرد. ما به عنوان کمیته ملی المپیک متعهد هستیم حمایت کنیم تا این فدراسیون در هانگژو بدرخشد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

بازدید معاونین و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان از موکب مشترک فدراسیون‌های  ورزشهای آبی و نجات‌غریق 

سید مناف هاشمی، سید محمد‌شروین اسبقیان و قاسم ایمانی نژاد از موکب مشترک فدراسیون‌های ورزشهای آبی و نجات‌غریق دیدن کردند. سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید شروین

محسنی: موکب فدراسیون ورزش‌های آبی با مشارکت گسترده خانواده ورزش، آماده خدمت‌رسانی به عزاداران است

مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برپایی موکب مشترک این فدراسیون و فدراسیون نجات غریق و غواصی، گفت: با حضور داوطلبانه مدیران، مربیان، ورزشکاران و