صربستان قهرمان لیگ جهانی واترپلو شد

تیم ملی صربستان برای دومین سال متوالی با شکست مجارستان در فینال لیگ جهانی واترپلو، فاتح این رقابت ها در سال ۲۰۱۴ شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ تیم های صربستان و مجارستان با قدرت و به عنوان صدرنشین گروه های خود در رقابت های اروپایی به سوپرفینال لیگ جهانی رسیدند. این دوتیم پس از طی یک مسیر سخت و طولانی در دیدار پایانی سوپرفینال لیگ جهانی در دبی با یکدیگر دیدار کردند. صرب ها که برای کسب هشتمین عنوان لیگ جهانی خود می جنگیدند با حساب ۱۰ بر ۶ رقیب همیشگی خود را از پیش رو برداشتند تا جام قهرمانی لیگ جهانی واترپلو بار دیگر در دستان مردان صرب قرار بگیرد.
در رقابت های روز ششم و پایانی مسابقات امسال که در استخر”حمدان” شهر دبی برگزار شد طبق پیشبینی های انجام شده دیگر نماینده اروپا پس از ضربات پنالتی با غلبه بر استرالیا به مقام سوم دست یافت تا سکوهای قهرمانی مانند سال ۲۰۱۳ چیده شود. صربستان اول، مجارستان دوم و مونتنگرو سوم.
در همین چارچوب دو دیدار دیگر برگزار شد تا تکلیف تیم های پنجم تا هشتم نیز مشخص شود. با نتایج کسب شده در بازی های دیروز (شنبه) امریکا، کانادا، برزیل و چین به ترتیب مقام های پنجم تا هشتم را از آن خود کردند.
با پایان یافتن یکی از مسابقات مهم و کلاس بالای جهانی در دنیای واترپلو دو تیم صربستان و مجارستان توانستند برای حضور در رقابت های جهانی ورزش های آبی فینا در روسیه ۲۰۱۵ بلیط خود را به مقصد کازان رزرو کنند.
صربستان با این مقام تعداد مدال های خود را به عدد هشت رساند. شش طلا، یک نقره و یک برنز.

*نتایج رقابت های روز پایانی سوپرفینال لیگ جهانی واترپلو ۲۰۱۴:
برای رتبه های هفتم و هشتم: چین۷ – برزیل۸
برای رتبه های پنجم و ششم: امریکا۱۴ – کانادا ۱۱
دیدار رده بندی: مونتنگرو۱۲ – استرالیا۹ (بعد از ضربات پنالتی)
دیدار فینال: مجارستان۶ – صربستان۱۰

*رده بندی نهایی تیم ها در سوپرفینال لیگ جهانی واترپلو ۲۰۱۴:
۱. صربستان
۲. مجارستان
۳. مونتنگرو
۴. استرالیا
۵. امریکا
۶. کانادا
۷. برزیل
۸. چین

*جوایز:
با ارزشترین بازیکن: “دنیل وارگا” از مجارستان
بهترین دروازه بان: “گوجکو پیجتلوویچ” از صربستان
بهترین گلزن: “فیلیپ فیلیپوویچ” از صربستان (۱۷ گل زده)

*تیم منتخب جام:
دروازه بان: “گوجکو پیجتلوویچ” (صربستان)
مهاجم هدف: “داسکا پیجتلوویچ” ( صربستان)
بازیکنان: “الکساندر بوون” (امریکا)، “فیلیپ فیلیپوویچ” (صربستان)، “مالدان جانوویچ” (مونتنگرو)، “آیدان رواچ” (استرالیا)، “دنیل وارگا” (مجارستان)

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دیدار مسئولان هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با رئیس فدراسیون؛تأکید بر توسعه ورزش‌های آبی و تقویت همکاری‌های فدراسیون و هیأت‌های استانی

در نشستی با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، پیام نظر رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان تهران و محمد میرسلیمی عضو هیأت‌رئیسه این هیأت، آخرین وضعیت فعالیت‌ها و برنامه‌های ورزش‌های آبی استان تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی برنامه‌های آماده‌سازی شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا در نشست فدراسیون و کمیته فنی

جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی مربیان شناگران منتخب بازی‌های آسیایی ناگویا با حضور رئیس فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار شد و برنامه‌های پیش‌روی این شناگران مورد بررسی قرار گرفت. به

وبینار رایگان ورزش سالمندان با سخنرانی نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می‌شود

فدراسیون پزشکی ورزشی با هدف ارتقای آگاهی جامعه ورزش و علاقه‌مندان به فعالیت‌های بدنی، وبینار رایگان «ورزش سالمندان» را با سخنرانی دکتر لاله حاکمی برآبادی، متخصص بیماری‌های داخلی و نایب‌رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، برگزار می‌کند.