صفابخش: همیشه قضاوت بازی افتتاحیه دشوار است

امیرحسین صفابخش پس از قضاوت دیدار افتتاحیه مسابقات واترپلو جوانان جهان گفت: مسابقه افتتاحیه همیشه سختی های خاص خودش را دارد و باتوجه به بازی پایاپای دو تیم از قضاوت خود راضیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ نخستین دیدار هجدهمین دوره مسابقات قهرمانی جوانان جهان فینا صبح امروز (جمعه) بین تیم های مونتنگرو و مصر برگزار شد. مونتنگرو از قدرت های به نام واترپلو جهان و مصر هم تیم اول آفریقاست. قضاوت این دیدار را امیرحسین صفابخش داور ایرانی بر عهده داشت.

صفابخش پس از این داوری این دیدار گفت: مسابقه خوب و نزدیکی بود. همراه با داوری از ژاپن کار قضاوت این بازی را بر عهده داشتم. با توجه به تغییر قوانین، مسابقات سریع تر شد و همین امر کار داوران را مشکل تر می کند. ناظر بازی “نیکو فیرویو” در پایان از عملکرد تیم داوری راضی بود و خودم هم به شخصه از این قضاوت راضی هستم.

وی ادامه داد: همیشه قضاوت بازی افتتاحیه دشواری های خاص خود را دارد. من هم سعی کردم در این بازی عملکرد خوبی از خود نشان دهم. بازی بدون مشکل به پایان رسید و اعتراضی هم به داوران نشد.

این دیدار در پایان با نتیجه ۱۴ بر ۱۱ به سود نماینده قاره اروپا به پایان رسید.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.