عبدالخالق شریف‌نیا رئیس هیات شنای استان ایلام شد

عبدالخالق شریف‌نیا با دریافت حکمی از سوی رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو به سمت رئیس هیأت شنای استان ایلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ محسن رضوانی رئیس فدراسیون با صدور ابلاغی بر اساس مجمع عمومی هیأت شنای استان ایلام عبدالخالق شریف‌نیا را به سمت رئیس هیئت شنای استان ایلام منصوب کرد.

در حکم وی آمده است:

جناب آقای عبدالخالق شریف‌نیا

احتراماً‌  براساس صورتجلسه شماره ۲۰۴/۷۶۷۹ مورخ ۱۱/۶/۱۲ مجمع عمومی هیأت شنای استان ایلام و با استناد به مفاد اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی مصوب هیأت محترم وزیران، به موجب این حکم به سمت رئیس هیأت شنای استان مذکور منصوب می‌شوید. شایسته است ضمن هماهنگی با اداره کل ورزش و جوانان استان و با بهره‌گیری از نیروهای کارآمد و برنامه‌ریزی مطلوب، اقدامات بایسته درخصوص گسترش و اعتلای این رشته ورزشی در آن استان معمول دارید.

توفیق شما را در راه خدمت به ورزش کشور از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نماید.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

‎گودرزی: واگذاری استخر اختصاصی به هیأت ورزش‌های آبی البرز، نتیجه نگاه توسعه‌محور فدراسیون و حمایت وزارت ورزش است

‎رئیس هیأت ورزش‌های آبی استان البرز با اشاره به واگذاری استخر شهدای خدمت به این هیأت، این اتفاق را حاصل رویکرد توسعه‌محور فدراسیون ورزش‌های آبی و حمایت وزارت ورزش و