عملکرد خوب شناگران ایتالیا، مجارستان و روسیه در روز دوم

روز دوم رقابت های شنا المپیک جوانان نانجینگ با نمایش خوب شناگران ایتالیا، مجارستان و روسیه همراه شد که هر یک موفق به دریافت دو مدال طلا شدند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ دومین روز از رقابت های شنا المپیک جوانان نانجینگ با برگزاری هشت ماده فینال در حالی به پایان رسید که شناگران روس، مجار و ایتالیایی هر یک با کسب دو نشان طلا نمایش خوبی از خود به جای گذاشتند.
در ماده صد متر کرال پشت رقابت برای کسب مقام نخست از سایر مسابقات نزدیک تر و جذاب تر دنبال شد. در مرحله فینال این ماده ” گوناگیان لی ” چینی که در محل مقدماتی نمایش بهتری از سایر شناگران داشت در فینال این مسابقات توفیق چندانی نداشت و در جایگاه سوم ایستاد. اما رقابت برای کسب عنوان نخست به قدری نزدیک بود که نفرات اول و دوم هردودر زمان ۵۴ ثانیه و ۲۴ صدم ثانیه دیواره استخر را لمس کردند تا “ریلف” و “سابیونی” روس و ایتالیی با هم به نشان طلا دست یابند.
علاوه بر ۱۰۰متر کرال پشت ماده های ۲۰۰متر پروانه زنان، ۲۰۰متر آزاد مردان، ۵۰متر قورباغه زنان، ۱۰۰متر قورباغه مردان، ۱۰۰متر قورباغه زنان، ۲۰۰متر مختلط انفرادی مردان و ۱۰۰*۴متر مختلط امدادی زنان نیز مدال آوران خود را شناختند. نمایندگان کشورهای مجارستان، ایتالیا، لیتوانی، روسیه، امریکا و چین در روز دوم موفق به کسب نشان های طلا شدند.
طبق برنامه امروز (سه شنبه) در سومین روز این مسابقات فینال چهار ماده دیگر برگزار می شود.

*نفرات برتر مسابقات روز دوم رقابت های شنا المپیک جوانان- نانجیگ:
دوشنبه- ۲۷ مرداد
۱۰۰متر کرال پشت مردان:
۱. “اوگنی ریلف” از روسیه- ۵۴.۲۴
۱. “سیمونه سابیونی” از ایتالیا- ۵۴.۲۴
۳.” گوناگیان لی ” از چین- ۵۴.۵۶

۲۰۰متر پروانه زنان:
۱. “لیلیانا سیلاگی” از مجارستان- ۲.۰۶.۵۹
۲. “یوفی ژانگ” از چین- ۲.۰۸.۲۲
۳. “بریانا تروسل” از استرالیا- ۲.۰۹.۶۵

۲۰۰متر آزاد مردان:
۱. “نیکولانگلو دیفابیو” از ایتالیا- ۱.۴۸.۴۵
۲. “کایل استولک” از هلند- ۱.۴۸.۵۹
۳. “دامیان ویرلینگ” از آلمان- ۱.۴۸.۹۱

۵۰متر قورباغه زنان:
۱. “روتا میلوتیت” از لیتوانی- ۳۰.۱۴
۲. “جولیا ویلرز” از آلمان- ۳۱.۷۸
۳. “آنا استانکوویچز” از مجارستان- ۳۱.۸۴

۱۰۰متر قورباغه مردان:
۱. “آنتون چوپکف” از روسیه- ۱.۰۱.۲۹
۲. “ماکسیمیلیان پیگلر” از آلمان- ۱.۰۱.۵۱
۳. “کارلوس کلاوری” از کلمبیا- ۱.۰۱.۵۶

۱۰۰متر کرال پشت زنان:
۱. “کلارا اسمیدی” از امریکا- ۱.۰۱.۲۲
۲. “جسیکا فولالاو” از انگلستان- ۱.۰۱.۲۳
۳. “بابی گیچارد” از نیوزلند- ۱.۰۱.۲۵

۲۰۰متر مختلط انفرادی مردان:
۱. “بنجامین گراتس” از مجارستان- ۲.۰۱.۰۸
۲. “پوویلاس استرادزاس” از لیتوانی- ۲.۰۲.۳۲
۳. “نوربت سابو” از مجارستان- ۲.۰۲.۴۷

۱۰۰*۴متر مختلط امدادی زنان:
۱. چین- ۴.۰۳.۵۸
۲. انگستان- ۴.۰۵.۷۵
۳. استرالیا- ۴.۰۶.۳۸

*برنامه مسابقات مرحله فینال روز سوم رقابت های شنا المپیک جوانان- نانجیگ:
سه شنبه- ۲۸ مرداد
۲۰۰متر کرال پشت زنان
۱۰۰متر پروانه مردان
۱۰۰متر آزاد زنان
۱۰۰*۴متر آزاد امدادی مردان

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.