عکس و مکث از شیرجه ایران

دومین دوره مسابقات شیرجه قهرمانی کشور در سال ۱۳۲۳ در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی شهید شیرودی (امجدیه) برگزار شد.

در این دوره از مسابقات، تقی عسگری چهره ماندگار تاریخ ورزش ایران در رشته‌ی شیرجه برای اولین بار شرکت کرد و عنوان نایب قهرمانی را بدست آورد.

حبیب صبوحی اول و منوچهر خموش سوم شدند.

در این تصویر که متعلق به تیم شیرجه استان تهران است، نفر ایستاده، سید محمد باقر طباطبائی مربی تیم ملی است.
تقی عسگری نیر در ردیف وسط از چپ به راست، نفر اول دیده می‌شود.

برخی از نفرات در این تصویر عبارتند از :

نفر ایستاده: سید محمدباقر طباطبائی

ردیف آخر از چپ به راست:

۱-حبیب صبوحی مقام اول در دومین دوره مسابقات شیرجه قهرمانی کشور ۱۳۲۳

۲- حسین مددی

۳- محمود شیرازی

۴- منوچهر خموش مقام اول در اولین دوره مسابقات شیرجه قهرمانی کشور ۱۳۲۲

۵- قدرت نوشیروان

۶-هوشنگ مستوری

ردیف وسط از چپ به راست:

۱- تقی عسگری مقام دوم در دومین دوره مسابقات قهرمانی کشور ۱۳۲۳

۲- تناوش

ردیف جلو:

۱- رضا خرمی

image_printپرینت مطلب

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.