فراخوان عمومی اجاره بوفه استخر مجموعه فرهنگی و ورزشی ۹دی

فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در نظر دارد بوفه استخر 9 دی واقع در مجموعه ورزشی شهید شیروری تهران به ابعاد 10 متر را از طریق فراخوان به افراد واجد صلاحیت واگذار نماید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بدینوسیله از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط که دارای توان مالی مدیریتی و اجرایی لازم دعوت بعمل می آید حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۱۳۹۷/۰۶/۱۵ با مراجعه به واحد پشتیبانی فدراسیون به آدرس: تهران. خیابان مفتح جنوبی. خیابان ورزنده. فدراسیون شنا نسبت به دریافت اسناد فراخوان اقدام نمایند.

لازم به ذکر است ارزیابی کیفی، کمی و شناسایی بهره برداری واجد شرایط با توجه به معیارهای مندرج در اسناد فراخوان معمول خواهد شد و شرکت در فراخوان هیچگونه حق و حقوقی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد.
ضمناََ هزینه کارشناسی و انتشار آگهی با برنده فراخوان بوده می باشد.

این مجموعه دارای انشعاب آب، برق و گاز و همچنین یخچال است.

بازدید از محل : روزهای فرد از ساعت ۹ الی ۱۲ به آدرس : تهران . ورزشگاه شیرودی . استخر ۹ دی

image_printپرینت مطلب

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.