قرعه کشی لیگ برتر واترپلو برگزار می شود

قرعه کشی لیگ برتر واترپلو روز دوشنبه ١٨ شهریور سال جاری با حضور مسئولان باشگاه ها و سازمان لیگ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ روز دوشنبه هفته آینده قرعه کشی رقابت های لیگ برتر واترپلو با حضور نمایندگان باشگاه ها و مسئولان سازمان لیگ در محل فدراسیون برگزار می شود. پیش از این اعضا تصویب کردند که مسابقات لیگ برتر سال ١٣٩٢ از اول آبان ماه و به صورت متمرکز برگزار شود. براین اساس در هر هفته ی مسابقات لیگ برتر تمام تیم ها در دو گروه و به صورت متمرکز در یک شهر به رقابت با یکدیگر می پردازند، در نهایت هم مرحله ی پلی آف هم رده بندی برگزار می شود.
بر این اساس دعوت نامه سازمان لیگ از نمایندگان باشگاه ها برای شرکت در قرعه کشی به شرح زیر است:
جناب آقای رضا ساکت (مدیرعامل محترم باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد ماهان سپاهان)، مرادعلی مومنی(نفت و گاز امیدیه)، گودرزی(صنعت نفت آبادان)، مهندس ظریف کار( پتروشیمی بندرامام)، دکتر محمد شهوازیان(نیک بسپار یزد)، اسکندر ملک زاده (نفت و گاز گچساران)، منصور قنبرزاده(صنعت نفت تهران)، پیکان، دانشگاه آزاد اسلامی، تراکتورسازی تبریز، هیأت شنا استان گیلان، زنجان، آذربایجان شرقی

باسلام
احتراماً پیرو نامه شماره ٢۵۵٩/٢۶۰ مورخ ٢/۴/٩٢ در خصوص برگزاری جلسه قرعه کشی مسابقات لیگ برتر واترپلو، بدینوسیله از جنابعالی و یا نماینده آن باشگاه دعوت میگردد در ساعت ١۰ صبح روز دوشنبه مورخ ١٨/۶/٩٢ در محل فدراسیون شنا حضور بهم رسانید.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

جشنواره شنای دختران استان قم

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره باشکوهی ویژه بانوان روز ۳۱ تیرماه در استخر حجاب قم برگزار شد. این رویداد با استقبال چشمگیر و حضور بیش از ۱۳۰ شرکت‌کننده فعال، فضایی سرشار از انگیزه، رقابت سالم و روحیه ورزشی ایجاد کرد.

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.