قهرمانی رشت در مسابقات شنای زیر۱۰سال پسران استان گیلان

مسابقات شنای زیر10سال قهرمانی استان گیلان صبح روز پنجشنبه (21 اسفند 1393) در استخر مهر لاهیجان با معرفی رشت به‌عنوان تیم برتر به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ در رقابتهای شنای قهرمانی زیر۱۰ سال استان گیلان ۷۰ شناگر در غالب ۶ تیم رشت ، بندرانزلی ، لاهیجان ، صومعه سرا  ، رودسر و لشت نشاء  در ۶ ماده باهم به رقابت پرداختند. در نتیجه تیمی این رقابت ها به ترتیب تیم های  رشت ، صومه سرا و بندرانزلی به مقام های اول تا سوم دست یافتند.

در نتیجه انفرادی  ۵۰متر کرال سینه محمدصالح پورخرمی از رشت ، پویاپروانه از صومه سرا و سامیار فرجود از انزلی و در ۵۰متر کرال پشت سامیار فرجود از انزلی ، عرشیا بخشی پور از لاهیجان و حمیدرضا نقیبی از رشت به ترتیب اول تا سوم شدند.

در ۵۰مترقورباغه محمدصالح پورخرمی  و رامان غفاری هردو از رشت و محمدمهدی حبیبی از صومه سرا و  در ۵۰متر پروانه پویا پروانه ، محمدمهدی حبیبی و علیرضا علیزاده هرسه از صومه سرا به مقامهای اول تا سوم دست یافتند.

در ماده ۴ در ۵۰ متر آزاد تیمی تیمهای رشت ، صومعه سرا و بندر انزلی اول تا سوم شدند.

و در ماده ۴ در ۵۰ متر  مختلط تیمی  تیمهای صومعه سرا ، رشت و بندرانزلی به مقامهای اول تا سوم رسیدند.

در پایان با حضور گلریز رئیس و اعضاء هیئت رئیسه شنای گیلان و بازرگان رئیس هیئت شنای لاهیجان به نفرات برتر مدال و حکم  قهرمانی  و به تیمهای برتر حکم و کاپ قهرمانی اهدا شد.

شنا گیلان

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.