لغو مسابقات جهانی یونیورسیاد چین به دلیل شیوع کرونا

فدراسیون بین المللی ورزش‌های دانشگاهی (فیزو) اعلام کرد به دلیل شیوه بیماری کرونا بازی‌های تابستانی دانشجویان جهان (یونیورسیاد) Chengdu 2021 به سال 2022 موکول شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ فیزو و کمیته اجرایی بازی های دانشجویان جهان، کمیته برگزاری و فدراسیون ورزش های دانشگاهی چین توافق کردند سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان که در ابتدا قرار بود در چنگدو ، استان سیچوان چین در آگوست ۲۰۲۱ برگزار شود به دلیل وضعیت جهانی COVID-19 و محدودیت های سفر بین المللی به سال ۲۰۲۲ موکول شود.

تاریخ جدید یونیورسیاد در جلسه کمیته اجرایی که در ماه می (اواسط اردیبهشت ماه سال جاری) برگزار می شود مشخص خواهد شد.

همچنین فیزو اعلام کرد این تصمیم FISU ، FUSC و کمیته برگزاری با هدف محافظت از ایمنی و سلامتی همه افراد درگیر از جمله ورزشکاران و شهروندان و فراهم آوردن استانداردهای این رویداد است.

لازم به ذکر است فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی فیزو اعلام کرد نام بازی های دانشگاه جهانی Chengdu 2021 FISU و آرم آن حفظ خواهد شد.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.