لغو مسابقات جهانی یونیورسیاد چین به دلیل شیوع کرونا

فدراسیون بین المللی ورزش‌های دانشگاهی (فیزو) اعلام کرد به دلیل شیوه بیماری کرونا بازی‌های تابستانی دانشجویان جهان (یونیورسیاد) Chengdu 2021 به سال 2022 موکول شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ فیزو و کمیته اجرایی بازی های دانشجویان جهان، کمیته برگزاری و فدراسیون ورزش های دانشگاهی چین توافق کردند سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان که در ابتدا قرار بود در چنگدو ، استان سیچوان چین در آگوست ۲۰۲۱ برگزار شود به دلیل وضعیت جهانی COVID-19 و محدودیت های سفر بین المللی به سال ۲۰۲۲ موکول شود.

تاریخ جدید یونیورسیاد در جلسه کمیته اجرایی که در ماه می (اواسط اردیبهشت ماه سال جاری) برگزار می شود مشخص خواهد شد.

همچنین فیزو اعلام کرد این تصمیم FISU ، FUSC و کمیته برگزاری با هدف محافظت از ایمنی و سلامتی همه افراد درگیر از جمله ورزشکاران و شهروندان و فراهم آوردن استانداردهای این رویداد است.

لازم به ذکر است فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی فیزو اعلام کرد نام بازی های دانشگاه جهانی Chengdu 2021 FISU و آرم آن حفظ خواهد شد.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پایان مرحله دوم بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای باشگاه‌های کشور با صدرنشینی نفت تهران / موج مشهد و فجر شاهرود در جایگاه دوم و سوم

مرحله دوم از بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم نفت تهران به صدرنشینی خود ادامه داد.

پایان هفته هشتم لیگ برتر واترپلو با نبرد نفس‌گیر آبادان و امیدیه

هفته هشتم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری دیدار مهیج و پرگل تیم‌های پالایش نفت آبادان و نفت و گاز امیدیه به ایستگاه پایانی رسید؛ مسابقه‌ای نزدیک که تا ثانیه‌های پایانی با رقابتی فشرده دنبال شد و جذاب‌ترین بازی این هفته را رقم زد.