لونزی: میزبانی فیناترافی آزمون بزرگی برای ایران است

رئیس کمیته فنی فینا با حضور در نشست خبری به پرسش خبرنگارها پاسخ داد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، جیانی لونزی رئیس کمیته فنی فینا عصرامروز(شنبه) بعد از برگزاری جلسه کمیته فنی مسابقات توسعه جهانی در نشست خبری حاضر شد و به پرسش خبرنگاران پاسخ داد.

لونزی در ابتدا با اشاره به میزبانی ایران در این مسابقات گفت: از فدراسیون ایران و شخص محسن رضوانی به خاطر حمایت ها و تلاشش برای سازماندهی مسابقات تشکر می کنم. ما بازی های المپیک را پیش رو داریم و مسابقات توسعه جهانی از این جها=ت برایمان مهم بود که بتوانیم شرایط را محک بزنیم. به هر حال رشته واترپلو در سال ۱۹۲۰ اختراع شد و اسم آن در ابتدا فوتبال داخل آب بود. ما می خواهیم همین روند را ادامه دهیم و با برگزاری بازی ها در ایران آزمایش مهمی انجام دهیم و بدانیم آیا باید تغییراتی اعمال کنیم یا نه؟

وی در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا مسابقات توسعه جهانی در رده بندی جهانی تاثیرگذار است یا نه؟ مطرح کرد: باید بگویم فینا هر مسابقه ای را برگزار نمی کند. فینا مسابقات المپیک ، قهرمانی جهان را در بخش خانم ها و آقایان و بازی های جوانان، نوجوانان و بزرگسالان را بازهم در دو بخش آقایان و خانم ها برگزار می کند. مسابقات توسعه جهانی ه زیر نظر فینا برگزار شده و قطعا در رده بندی تاثیرگذار است.

لونزی خاطرنشان کرد: واترپلو قدیمی ترین رشته المپیک است. در برخی مسابقات واترپلو تا ۲۰ هزار تماشاگر داشته ایم و حالا در کشوری هستیم که نمی توانیم انتظار ۴۰ هزار تماشاگر داشته باشیم. اما در مورد ورزشگاه، ایران پیشرفت زیادی کرده است. در گذشته ورزشگاه آزادی بود اما الان ورزشگاه شیرودی بسیار خوب است و شکل خوبی پیدا کرده است.

رئیس کمیته فنی فینا همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا ایران می تواند میزبانی مسابقات دیگری را بر عهده بگیرد، عنوان کرد: طی صحبتی که با آقای رضوانی داشتم متوجه شدم ایران می خواهد پیشرفت کند. وقتش رسیده که ایران ذهنیتش را تغییر دهد. برای میزبانی مسابقات لیگ جهانی نیز ایران همانند بقیه کشورها شانس دارد. فیناترافی آزمون خوبی است تا ایران نشان دهد می تواند میزبان رویدادهای مهم تر باشد. ما نیز از ایران حمایت می کنیم و همین که الآن اینجا هستیم نشان دهنده حمایت ما از ایران است.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

برگزاری هفته چهارم لیگ برتر واترپلو / برتری رعد پدافند زنجان مقابل دانشگاه آزاد در ضربات پنالتی / پیروزی نفت و گاز امیدیه برابر نفت و گاز گچساران

هفته چهارم از سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو در شهرهای گچساران و تهران برگزار شد و با برتری تیم‌های رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه همراه بود.

مجمع عمومی هیأت ورزش‌های آبی آذربایجان شرقی برگزار شد/ مرکز آبی در آستانه افتتاح

مجمع عمومی و سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار شد؛ مجمعی که در آن ضمن ارائه گزارش عملکرد سالانه، از پیشرفت زیرساخت‌ها و نزدیک شدن به زمان افتتاح بزرگ‌ترین مرکز آبی ایران خبر داده شد.

نشست کمیته فنی شنا با هدف پیشبرد مسیر فنی تیم‌های ملی برگزار شد

در جلسه کمیته فنی شنا که در حاشیه مرحله نخست بیست‌ودومین دوره مسابقات شنا باشگاه‌های کشور و با حضور محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی برگزار شد، موضوعات مختلف مرتبط با برنامه‌ریزی فنی، ساختار مسابقات و ارزیابی عملکرد تیم‌های ملی مورد بررسی قرار گرفت.