مجید مشتاق: ۲۰۰۰ شناگر خراسان‌رضوی در طرح غربالگری استعدادیابی شدند

رئیس هیئت شنا و شیرجه خراسان‌رضوی گفت: ۱۲۰۰ نفر از پسران و ۸۰۰ نفر از دختران برای طرح‌های استعدادیابی سال گذشته غربالگری شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو و به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، مجید مشتاق عشق ظهر دوشنبه (۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵) در مجمع عمومی سالیانه هیئت شنا، شیرجه و واترپلو خراسان‌رضوی که در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد، اظهار داشت: فعالیت‌ها در هیئت شنا گروهی و با تصمیم جمع انجام می‌شود، به هیچ عنوان نمی‌خواهیم تصمیمات یک‌طرفه باشد باید به معنای واقعی هیئت باشیم و به ورزشکاران، مربیان، داوران و پیشکسوتان فرصت حضور در تصمیمات و برنامه‌ریزی‌ها را بدهیم.

وی افزود: باید از زحمات و حمایت اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی و شهرستان‌های مشهد، نیشابور، چناران و سبزوار تشکر کرد زیرا در دو سال اخیر کمک‌های خوبی به ما انجام دادند و به اجرای برنامه‌های هیات استان کمک کردند.

مشتاق عشق ادامه داد: در سطوح مختلف برای آموزش و استعدادیابی برنامه‌ریزی کردیم، ۵ سطح توسط هیئت تایید شده و در سراسر استان تمامی افراد باید این ۵ سطح گذرانده شود و هر فردی که ۵ سطح را بگذراند می‌تواند به مدارس شنا ورود پیدا کند.

رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو خراسان رضوی تاکید کرد: با نظر و تایید کمیته فنی در زمینه استعدادیابی و دوره‌های آموزشی تصمیم گیری می‌شود امسال برنامه‌ ویژه‌ای برای اوقات فراغت برنامه ریزی شده که امیدوارم با استقبال خوب جوانان و نوجوانان در سراسر استان این طرح سال آینده برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: ما بیشترین تعداد مدارس را پس از تهران در کشور داریم و خوشبختانه از لحاظ فنی در بخش بانوان و آقایان مدرسان و مربیان خوبی در استان ما وجود دارد.

مشتاق عنوان کرد: هزار و ۲۰۰ نفر از پسران و ۸۰۰ نفر از دختران برای طرح‌های استعدادیابی سال گذشته غربالگری شدند اما یکی از مشکلات ما این بود که خانواده‌ها برای حمایت از فرزندان خود آماده بودند و اکنون تعداد کمی از این افراد در مدارس شنای ما حضور دارند، لذا امسال با توجه با طرح‌های فنی با کمک دانش علمی در بخش استعدایابی عمل خواهیم کرد و به عنوان مثال قد، وزن و دیگر مشخصات فیزیکی مد نظر قرار می‌گیرد تا افراد موردنظر پس از شناسایی برای آموزش و پرورش استعداد‌ها ۵۰ درصد تخفیف هزینه‌ها اعمال شود.

رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما و مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی تحقق هدف کسب سهمیه المپیک برای آریا نسیمی شاد شناگر ارزنده استانمان است و در بخش‌های دیگر مانند حضور در مسابقات کشوری، هدف ما در اولین مرحله حضور با تعداد بالا در مسابقات کشوری است و نتیجه در مرحله بعد مورد توجه است.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تیم شنا جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا معرفی شد/ اعزام به تایلند در انتظار فراهم شدن شرایط

کمیته فنی و مربیان منتخب شنا، اسامی شناگران و مربیان تیم جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی رده‌های سنی آسیا را اعلام کردند؛ تیمی که در صورت فراهم شدن شرایط اعزام، اواخر تیرماه راهی تایلند خواهد شد.

پیام فدراسیون ورزش‌های آبی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، قیام ۱۵ خرداد و عید سعید غدیر خم

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران با گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد و تبریک عید سعید غدیر خم، این مناسبت‌ها را فرصتی برای تأمل در اهمیت مسئولیت‌پذیری، عدالت، مشارکت اجتماعی و نقش نسل جوان در ساخت آینده کشور دانست.

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.