محسن رضوانی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی شد

با رای اعضای مجمع، محسن رضوانی به عنوان رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، مجمع عمومی و انتخاباتی رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی به ریاست سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان برگزار شد که محسن رضوانی با کسب ۴۶ رای اعضای مجمع به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.

کامیار سلطانی مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون ها، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک و فرید فتاحیان مدیراجرایی کنفدراسیون ورزش‌های آبی آسیا نیز در این مجمع حضور داشتند.

محسن رضوانی، مرتضی محسنی و هادی افشار کاندیداهای تائید صلاحیت شده برای این مجمع بودند که مرتضی محسنی انصراف داد و هادی افشار در مجمع حضور نیافت که بمنزله انصراف تلقی شد.

محسن سمیع‌زاده سرپرستی فدراسیون را تا پیش از برگزاری مجمع برعهده داشت.

محسن رضوانی که سال گذشته به عضویت هیات رئیسِه‌ی فدراسیون جهانی ورزش‌های آبی درآمده بود، برای چهارمین دوره‌ی متوالی به عنوان ریاست فدراسیون انتخاب شد.

image_printپرینت مطلب

بازدید معاونین و مدیرکل حراست وزارت ورزش و جوانان از موکب مشترک فدراسیون‌های  ورزشهای آبی و نجات‌غریق 

سید مناف هاشمی، سید محمد‌شروین اسبقیان و قاسم ایمانی نژاد از موکب مشترک فدراسیون‌های ورزشهای آبی و نجات‌غریق دیدن کردند. سید مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع، سید شروین

محسنی: موکب فدراسیون ورزش‌های آبی با مشارکت گسترده خانواده ورزش، آماده خدمت‌رسانی به عزاداران است

مسئول کمیته فرهنگی فدراسیون ورزش‌های آبی با تشریح برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای برپایی موکب مشترک این فدراسیون و فدراسیون نجات غریق و غواصی، گفت: با حضور داوطلبانه مدیران، مربیان، ورزشکاران و