محسن رضوانی: قهرمانی در ذات فرزندان دیار ستارخان و باقرخان است

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو کشور روز یکشنبه(20خرداد 1397) در مجمع انتخاباتی رئیس هیات استان آذربایجان شرقی، این استان را مهد قهرمانان بزرگی همچون ستارخان و باقرخان برشمرد و گفت استان آذربایجان شرقی از دیر باز شاهد مردان و قهرمانان بزرگ در تمامی عرصه ها بوده است.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو؛ محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا روزیکشنبه(۲۰ خرداد ۱۳۹۷) در مجمع انتخاباتی رئیس هیات استان آذربایجان شرقی، این استان را مهد قهرمانان بزرگی همچون ستارخان و باقرخان برشمرد و گفت استان آذربایجان شرقی از دیر باز شاهد مردان و قهرمانان بزرگ در تمامی عرصه ها بوده است.

رضوانی در ادامه گفت: هیات شنا، شیرجه و واترپلوی استان آذربایجان شرقی در این چهار سال گام‌های بزرگی را برداشته و در سطح کشور جایگاه شناخته شده‌ای را برای خود رقم زده است و با وجود پتانسیل های بالا و قهرمانانی چون مجتبی ولی پور، سروش قندچی و مهدی انصاری در سطح قهرمانی کشور حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

وی با تشکر از مدیران لایق گذشته استان همچون سید محمد شروین اسبقیان وی را چهره خوش نام ورزش کشور دانست و اظهار امیدواری کرد با وجود مدیری چون بهتاج که از جنس ورزش و یکی از مدیران موفق وزارت است در استان شاهد روزهای خوش باشیم.

رضوانی با تشکر از ابراهیم فیروزی که در دوران تصدی خود رویدادهای بزرگ ورزش شنا را در استان رقم زد به برگزاری مسابقات شنای بین المللی دختران بعد از گذشت سالها در کشور اشاره کرد و از همت عالی هیات استان برای برگزاری این مسابقات قدردانی کرد.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو کشور از مدیر کل ورزش و جوانان استان خواست تا با اتمام سریعتر پروژه استخر قهرمانی تبریز گام بزرگی را در اعتلای ورزش شنای استان با توجه به وجود قهرمانان و شناگران با استعداد و جوان استان بردارد.

محسن رضوانی پیش از برگزاری مجمع انتخاباتی به همراه محمد علی‌آبادی نائب رئیس فدراسیون و جمعی از مسئولان استان از  استخر مجموعه ورزشی میرداماد و یادگار امام تبریز بازدید کرد.

 

 

photo_2018-06-10_13-01-32 photo_2018-06-10_13-58-27 photo_2018-06-10_13-00-36

 

انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

پایان بیست‌ویکمین دوره لیگ شنای باشگاه‌های کشور با قهرمانی نفت تهران

بیست و یکمین دوره لیگ شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران با رقابت بیش از یکصدو‌پنجاه شناگر از ۹ تیم و قهرمانی نفت تهران، مقام دومی استخر نور سمنان و عنوان سومی قهرمان مشهد به پایان رسید.

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.