مرحله سوم مسابقات شنای بانوان باشگاههای ایران از فردا آغاز می شود

مرحله سوم مسابقات شنای بانوان باشگاههای ایران جام خلیج فارس از فردا آغاز می شود. به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، مرحله سوم رقابتهای شنای بانوان باشگاههای کشور جام خلیج فارس با حضور ۶ تیم ؛ ستارگان دلفین، فولاد مبارکه سپاهان، هیات شنای تهران (الف )،هیات شنای گیلان وهیات شنای تهران (ب) در استخر مجموعه ورزشی آزادی برگزار خواهد شد. شایان ذکر است در رقاتهای مرحله دوم ٢رکورد ملی در رده سنی عموم ثبت و به تائید کمیته فنی شنا رسید که در ماده ١۵۰۰متر آزاد آرزو معتمدی از تیم ستارگان دلفین با زمان١٩ دقیقه و۴٨ ثانیه و١۶ صدم ثانیه رکورد پیشین این ماده را که متعلق به خودش بود ٧٣ صدم ثانیه بهبود بخشید و در٨۰۰متر آزاد نیز با زمان ١۰دقیقه و٢۰ ثانیه و۶١ صدم ثانیه رکورد راحله محمد میزایی را ٢ثانیه و٨صدم ثانیه بهبود بخشید. در پایان مرحله دوم این مسابقات که طی روزهای ٢٨ و٢٩ دی ماه جاری ماه برگزار شد، تیم ستارگان دلفین با١٢۴۴ امتیاز در صدر ایستاد و تیم های فولاد مبارکه سپاهان با ١۰٣۰ امتیاز، هیات شنای تهران (الف) با ٩٢١ امتیاز در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند. خاطر نشان می شود مرحله دوم این مسابقات فردا با برگزاری ۵ ماده نخست پیگیری می شود و شناگران در مواد ٢۰۰ متر کرال پشت،۵۰ متر آزاد،٢۰۰ متر قورباغه،۴۰۰ متر آزاد و۴ در١۰۰متر مختلط انفرادی با یکدیگر به رقابت می پردازند.

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.