مسابقات شنای قهرمانی کشور از فردا آغاز می شود

“مسابقات شنای قهرمانی کشور سه شنبه ۸ بهمن ماه به میزبانی استان فارس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات شنای قهرمانی کشور رده سنی ۱۲-۱۱ سال و ۱۴-۱۳ سال از فردا (سه شنبه)۸ بهمن ماه با حضور ۲۶ تیم چهارمحال بختیاری، لرستان، مرکزی، تهران، توابع تهران، گیلان، اصفهان، قزوین، قم، هرمزگان، گلستان، کرمانشاه، خراسان رضوی، کردستان، البرز، همدان، کیش، مازندران، یزد، سمنان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کرمان، فارس، خوزستان و کهکلویه و بویراحمد به میزبانی استان فارس برگزار می شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.