مقدسی و اصلانی شیرجه‌روهای تیم ملی عازم روسیه می‌شوند

محمد مقدسی و کیومرث اصلانی دو شیرجه روی ملی پوش ایران برای حضور در مسابقات دوستانه شیرجه کازان روز پنجشنبه 23 آذر 1402 عازم روسیه می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ طبق برنامه ریزی انجام شده از سوی کمیته فنی شیرجه سید محمد مقدسی و کیومرث اصلانی دو شیرجه روی تیم ملی ایران به همراه مهدی سبزه‌پرور مربی تیم برای حضور در مسابقات دوستانه شیرجه کازان راهی روسیه خواهند شد.

این مسابقات ۲۴ الی ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۲ در شهر کازان برگزار خواهد شد که ملی پوشان ایران روز پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۲ برای حضور در این رقابت‌ها تهران را به مقصد روسیه ترک خواهند کرد.

اسامی شیرجه روهای اعزامی به مسابقات دوستانه کازان:

  • سید محمد مقدسی – البرز
  • کیومرث اصلانی – تهران

مربی:

  • مهدی سبزه‌پرور


انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.