ملی پوشان ایران به تماشای بازی اندونزی نشستند

بازیکنان و کادر فنی تیم ملی واترپلوی ایران از نزدیک مسابقه تیم های اندونزی و گواتمالا را تماشا کردند.

به گزارش فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ بازیکنان و کادر فنی تیم ملی واترپلوی ایران با حضور در سکوی تماشاگران استخر ۹ دی، از نزدیک دیدار تیم های اندونزی و گواتمالا را ارزیابی کردند. تیم ملی واترپلوی ایران که در نخستین دیدارش نمایشی طوفانی برابر گواتمالا داشت و این تیم را با نتیجه ۲۰ بر ۲ شکست داد، باید از ساعت ۱۹ فردا(سه شنبه) به مصاف تیم ملی اندونزی برود.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.

پانزدهمین دوره لیگ شیرجه ایران پایان یافت؛ نفت تهران، آکادمی آزادی و ماشین‌سازی اراک اول تا سوم شدند

رقابت ۴۳ شیرجه‌رو از ۹ باشگاه کشور در پانزدهمین دوره لیگ شیرجه، با قهرمانی نفت تهران، نایب‌قهرمانی آکادمی آزادی ۱ و مقام سومی ماشین‌سازی اراک در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران به پایان رسید.