ملی پوشان شنا ایران فردا عازم صربستان می‌شوند

تیم ملی شنا ایران به منظور حضور در مسابقات انتخابی المپیک شنا عازم بلگراد صربستان می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ رقابت‌های انتخابی شنا المپیک به میزبانی کشور صربستان برگزار می شود.

از همین رو مهدی انصاری، بنیامین قره‌حسنلو، سینا غلام‌پور و متین بالسینی به همراه مربیان خود فردا چهارشنبه تهران را به مقصد بلگراد صربستان ترک خواهند کرد تا با علاوه بر رقابت با حریفان خود برای کسب سهمیه المپیک تلاش کنند.

 

اسامی شناگران اعزامی به مسابقات شنا انتخابی المپیک – صربستان: 

  1. مهدی انصاری 
  2. بنیامین قره‌حسنلو 
  3. سینا غلامپور 
  4. متین بالسینی 
  • حمید اسکندریون (دبیر فدراسیون و سرپرست تیم) 
  • محسن سمیع زاده (مدیر فنی تیم های ملی)
  • خشایار حضرتی (مربی)
  • کاوه بیک اوغلی(مربی)

انتهای پیام

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

سرپرست فدراسیون ورزش های آبی:زیرساخت ناکافی چالش اصلی ورزش‌های آبی است / البرز از قطب های شنا کشور است

سرپرست فدراسیون شنا در مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز بر اهمیت حمایت از ورزشکاران و مربیان، استفاده بهینه از ظرفیت‌های استان و ارتقای زیرساخت‌ها برای پیشرفت ورزش‌های آبی تأکید کرد.

وهاب‌الدین گودرزی رئیس هیئت ورزش‌های آبی البرز شد

مجمع انتخاباتی هیئت ورزش‌های آبی استان البرز، با حضور محسن سمیع‌زاده، سرپرست فدراسیون ورزش‌های آبی، برگزار شد و طی آن، وهاب‌الدین گودرزی با کسب تمامی آراء به عنوان رئیس جدید این هیئت برای چهار سال آینده منصوب شد.

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.