مهدی انصاری: باید از فرصت ها استفاده کنیم

شناگر ملی پوش ایران در حاشیه تمرینات تیم ملی و قبل از اعزام به اردوی تدارکاتی کویت گفت: اردوهای تدارکاتی برون مرزی فرصت خوبی برای کسب تجربه است و ما باید از همه فرصت های به دست آمده استفاده کنیم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مهدی انصاری ملی پوش شنای ایران در آستانه اعزام به اردوی تدارکاتی کویت اظهار کرد: در حال حاضر چند مرحله اردوی تیم ملی را پشت سر گذاشتیم. یک اردو تدارکاتی هم در کویت داریم. در فروردین ماه برای کسب سهیمه مسابقات جهانی تلاش می کنیم. برنامه های تمرینی خیلی خوبی تا الان داشتیم. به دلیل مصدومیت در بازی های آسیایی به تازگی تمرینات خود را به طور جدی شروع کردم. با وجود مصدومیت توانستم در مسابقات لیگ شنا شرکت کنم. در مسابقات لیگ از بعضی رکوردهای خودم بودم.

شناگر ملی پوش ایران عنوان کرد: اردهای برون مرزی بستگی به شرایط دارند. ما باید از فرصت هایی که داریم استفاده کنیم. اردوی تدارکاتی کویت هم فرصتی برای کسب تجربه بیشتر و عوض شدن روحیه ملی پوشان است. تا مسابقات جهانی تمام تلاش خودم را می کنم تا نتیجه زحمات خود را بگیرم. تمام تمرکزم بر روی تمرین‌ها است تا بتوانم با قدرت در رقابت‌ها شرکت کنم. در حال حاضر در مقایسه با بازی های آسیایی فشار سنگینی روی شناگران است.

مهدی انصاری درباره عملکرد کادر فنی تیم ملی گفت: کادر فنی همیشه هوای شناگران را دارند و به شناگران کمک می کنند. در هر زمینه که مشکل داشته باشیم از آن ها کمک می گیریم.

وی درباره آمادگی تا مسابقات جهانی کازان بیان کرد: رسیدن به آمادگی کامل، بستگی به اردوهای تدارکاتی و تداوم تمرینات دارد. هر شناگری که در سطح اول دنیاست، برای هر مسابقه و رکورد زدن چندین سال تمرین می کند و در اردو است. ما هم باید برای پیشرفت، تمرینات و اردوهای تدارکاتی خود را استمرار بخشیم.

انصاری درباره کمبودهای رشته ورزشی شنا بیان کرد: باید در زمینه استعدایابی بیشتر تلاش کنیم. خیلی از شهرستان و استان ها امکانات کافی ندارند. شیراز، مشهد و اصفهان شرایط بهتری نسبت به شهرستان های دیگر دارند. اکثر شناگران تیم ملی شهرستانی هستند ولی متاسفانه در شهرستان ها استخر مورد نظر برای تمرینات نداریم.

او اشاره کرد: اگر به بهبود کامل برسم، در ماده ۱۰۰ متر پروانه برای کسب سهمیه مسابقه می دهم. در این ماده یک ثانیه تا ورودی مسابقات فاصله دارم.

وی در پایان گفت: باید به شنا امید داشته باشیم. از مسئولین فدراسیون، کادر فنی تیم ملی و ابراهیم رستمی رئیس هیئت شنا میانه تشکر می کنم.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.