مهدی انصاری شناگر تیم ملی ایران

مهدی انصاری : رکورد شنای پروانه را می زنم

شناگر ملی پوش ایران بعد از درخشش در بازی های آسیایی گفت : در آغاز استرس زیادی داشتم اما با انگیزه بالایی که دارم در ماده تخصصی خودم رکورد خواهم زد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مهدی انصاری پس از کاهش رکورد شنای قورباغه خود در بازی های آسیایی اظهار کرد: استرس خیلی زیادی در این مسابقات داشتم. فکر نمی کردم که بتوانم چنین رکوردی ثبت کنم. با این حال چندین ثانیه کمتر از رکورد خودم را ثبت کردم و از این بابت خوشحالم. وی افزود: امیدوارم فردا در ماده تخصصی خود رکورد ملی را هم بکشنم. اگر خدا کمک کند فردا به فینال می روم. انگیزه خیلی زیادی دارم که موفق شوم. فکر می کنم رسیدن به فینال دور از دست نیست. تا اینجا حمایت های فدراسیون از تیم ملی شنا خیلی خوب بود. اما سایر مسئولان قدری به شنا کم لطفی داشتند. اگر بیشتر از این رشته حمایت کنند، قطعا بهتر نتیجه می گیریم. انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.