مهران امامی فر: به قهرمانی امیدیه امیدوارم

دروازه بان تیم واترپلوی نفت امیدیه با اشاره به رقابت های لیگ برتر واترپلو گفت: با شناختی که از تیم نفت امیدیه دارم به قهرمانی این تیم امیدوار هستم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مهران امامی فر دروازه بان تیم واترپلوی نفت امیدیه در مورد تمریناتش گفت: در هفته ۱۱ جلسه تمرین می کنیم البته باید به این نکته اشاره کنم که تمرینات دروازه بان ها با سایر بازیکنان کاملاً متفاوت است.
وی ادامه داد: متاسفانه مربی دروازه بان نداریم. همانطور که قبلاً اشاره کردم تمرینات دروازه بان و حتی شنا کردن آنها کاملاً متفاوت است. البته مربی تیم ها به دروازه بانان نیز تمرین می دهند اما حضور یک مربی جداگانه برای گلر یک تیم بسیار مهم است.
امامی فر در مورد اهمیت و نقش گلر در واترپلو گفت: اگر یک تیم بخواهد نتیجه مطلوبی بگیرد ۵۰ درصد نقش آن را یک گلر با تجربه بازی می کند. یک دروازه بان خوب می تواند در نتیجه مثبت یک تیم بسیار موثر باشد.
سنگربان تیم نفت و گاز امیدیه سطح لیگ را مطلوب ارزیابی کرد و یادآور شد: کیفیت لیگ واترپلو البته در گروه A مطلوب است. تیم دانشگاه آزاد یکی از حریفان قدرتمند لیگ امسال است که خوشبختانه توانستیم دو برد از این تیم بگیریم و صدرنشین گروه باقی بمانیم. البته تیم زنجان نیز حریف سرسختی است که باید قدرت این دو تیم در زمین بازی مشخص شود.
وی در ادامه افزود: اگر امکانات طوری باشد که تعداد بیشتری از بازیکنانی که در شهرستان ها هستند به اردوی تیم ملی دعوت شوند هم کمکی به سطح فنی بازیکنان خواهد شد و هم مربیان تیم ملی حق انتخاب بهتری دارند. در این صورت می توانیم تعداد بازیکنان خوب را گسترش دهیم و این به بالا بردن سطح واترپلو در کشور نیز کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

اعلام حدنصاب‌ها و بازه زمانی کسب رکورد تیم ملی شنا برای رقابت‌های آسیایی و جهانی ۱۴۰۵

کادر فنی تیم ملی شنا به‌منظور حضور قدرتمند در مسابقات آسیایی و جهانی، حدنصاب‌های فنی و بازه‌های زمانی کسب رکورد برای انتخاب و اعزام شناگران به رقابت‌های بین‌المللی سال ۱۴۰۵ را اعلام کرد.

پایان مرحله دوم بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای باشگاه‌های کشور با صدرنشینی نفت تهران / موج مشهد و فجر شاهرود در جایگاه دوم و سوم

مرحله دوم از بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم نفت تهران به صدرنشینی خود ادامه داد.

پایان هفته هشتم لیگ برتر واترپلو با نبرد نفس‌گیر آبادان و امیدیه

هفته هشتم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری دیدار مهیج و پرگل تیم‌های پالایش نفت آبادان و نفت و گاز امیدیه به ایستگاه پایانی رسید؛ مسابقه‌ای نزدیک که تا ثانیه‌های پایانی با رقابتی فشرده دنبال شد و جذاب‌ترین بازی این هفته را رقم زد.