میرابیان: با جدیت تمرینات شیرجه را پیگیری می کنیم

مدیر فنی تیم ملی شیرجه با اشاره به مستمر بودن تمرینات این تیم گفت: تمرینات تیم ملی شیرجه به صورت متمرکز و نیمه متمرکز در تمامی روزهای سال پیگیری می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو؛ قائم میرابیان مدیر فنی تیم ملی شیرجه در مورد تمرینات این تیم گفت: شیرجه تنها تیمی است که سه مرحله اردوی آماده سازی را برای حضور در رقابت های پیش رو پشت سر گذاشته است و می توانم بگویم که این تمرینات تاثیرات مثبتی بر روی شیرجه روها گذاشته است.
وی با اشاره به امکانات سخت افزاری شیرجه اظهار داشت: ۹۰ درصد تجهیزاتی که برای آمادگی و تمرینات تیم ملی شیرجه لازم بوده فراهم شده است. البته باید به این نکته اشاره کنم که تخته فنر سه متر برای تمرین شیرجه هماهنگ و همچنین ترامپولین با موافقت محسن رضوانی تهیه و یا از استخر آزادی به استخر ۹ دی انتقال داده می شود.
مدیر فنی تیم ملی شیرجه با اشاره به ادامه تمرینات این تیم یادآور شد: بعد از اتمام اردوی نوروزی تیم ملی، شیرجه روها به شهرهای خودشان بازگشتند و زیر نظر مربیان خود به ادامه تمرینات پرداختند تا در مرحله بعدی اردوها به صورت متمرکز در کنار سایر شیرجه روها تمرین کنند.
میرابیان در ادامه افزود: سه مرحله مسابقه و یک مرحله اردوی هفت روزه به منظور حضور در مسابقات بین المللی اتریش از برنامه های پیشنهادی بوده است که در اولویت قرار دارد. شرکت در این رقابت ها برای آمادگی شیرجه روها مفید خواهد بود.
مدیر فنی تیم ملی شیرجه با توجه به اهمیت استعدادیابی ادامه داد: استعداد یابی در تمام رشته های ورزشی از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد. کمیته شیرجه منتظر حمایت های فدراسیون در بخش استعدایابی است که امیدوارم بتوانیم از این طریق پایه های ورزش را محکم کنیم.

انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

حمایت جامعه ورزش‌های آبی از سام واژیر، شیرجه‌رو تاریخ‌ساز ایران در «قهرمان ایران»

جامعه ورزش‌های آبی کشور با افتخار از سام واژیر، قهرمان پرافتخار شیرجه ایران، که در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ تاریخ‌ساز شد، حمایت می‌کند. در این راستا، مردم و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال کد ۶۱۰ به سامانه ۳۰۰۰۰۳ از این ورزشکار ارزنده در برنامه «قهرمان ایران» شبکه ورزش سیما حمایت کنند.

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.

پایان لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت مهیج دو تیم شهرستانی در فینال / آکادمی خوشبخت اصفهان، هیأت خوزستان و کاشی یاقوت یزد اول تا سوم شدند

آکادمی خوشبخت اصفهان در فینال جذاب و مهیج لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال، با پیروزی ۵ بر ۴ مقابل هیأت ورزش‌های آبی خوزستان، عنوان قهرمانی این دوره از رقابت‌ها را به دست آورد.