می خواهم رکورد حضور ایرانیها در مسابقات جهانی را بشکنم/ثبات مدیریت در شنا یک ضرورت است

 
ملی پوش المپیکی ایران گفت:می خواهم با حضور در مسابقات جهانی بارسلون رکورد حضور شناگران ایرانی در این رقابتها را بشکنم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،محمد بیداریان تنها شناگر کشورمان در المپیک ٢۰١٢ با اشاره به انگیزه بالا و جدیت در تمرینات تیم ملی شنا گفت::پس از آغاز دور جدید تمرینات تیم ملی در اسفند ماه سال گذشته شناگران با جدیت و به صورت مستمر تمرینات خود را دنبال می کنند و از ۵ فروردین امسال نیز مرحله دوم تمرینات با انجام ٢ نوبت تمرین در روز پیگیری می شود و رکوردهای بدست آمده در تمرینات در کنار تستهای فنی منظم که به طور هفتگی از سوی کادر فنی صورت می گیرد پیشرفت کیفی ملی پوشان را نشان می دهد. وی در ادامه افزود:امسال برای شنای ایران سالی پر کار بشمار می رود،تیم ملی ابتدای تیر ماه مسابقات داخل سالن اینچوان کره جنوبی را پیش رو دارد که مهمترین هدف من به شخصه شکستن رکوردهای ملی در این مسابقات است،البته اواخر تیر نیز رقابتهای جهانی بارسلون پیش روی ما است که  ما با ٣ شناگر در این مسابقات حضور خواهیم داشت و بنده تمام تلاشم را می کنم تا در این اعزام حضور داشته باشم و با تجربه شرکت در چهارمین مسابقات جهانی خود، رکورد حضور ایرانیها در مسابقات جهانی  که ٣ بار می باشد را بشکنم.
بیداریان در ادامه اظهار داشت:خوشبختانه تغییرات مثبتی در بخش مدیریتی فدراسیون اتفاق افتاده و حضور فردی از جنس این رشته در راس فدراسیون انگیزه زیادی به ملی پوشان شنا،شیرجه وواترپلو داده است و هر ورزشکاری می تواند مشکلاتش را براحتی و به صورت رو در رو به گوش آقای رضوانی برساند.
ملی پوش شنای ایران در پایان خاطر نشان کرد:ثبات مدیریت موضوع مهمی است که در ٣ سال آینده در فدراسیون وجود نداشته در حالی که این امر در شنا و به طور کلی ورزش یک ضرورت است،تا جایی که بنده اطلاع دارم برنامه های بسیار خوبی برای شنای کشور در حال تدوین است و فرصت اجرای آن نیز باید به طور اصولی به طراحان و توین کنندگان آن داده شود.

image_printپرینت مطلب

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.