رئیس کمیته فنی واترپلو

نادر غفوری: تیم ملی جوانان خیلی خوب جمع شد

رئیس کمیته فنی واترپلو گفت: پیش بینی نتایج مسابقات قهرمانی جوانان آسیا برای ما بسیار سخت بود اما خوشبختانه تیم خوب جمع شد و نتایج خیلی خوبی هم در مسابقات آسیایی گرفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ نادر غفوری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: عملکرد تیم واترپلوی جوانان بسیار مثبت بود. یکسالی بود که واترپلوئیست های جوان در اردوهای تداکاتی به سر می‌بردند. بعد از اتفاقاتی که در مسابقات جهانی استانبول افتاد خوشبختانه تیم خوب جمع شد و نتایج خیلی خوبی هم در مسابقات آسیایی گرفت. البته پیش‌بینی نتایج برای ما بسیار سخت بود زیرا در رده سنی جوانان هیچ چیز از قبل قابل پیش بینی نیست و تیم ها همواره در حال تغییر و تحول هستند. در مسابقات تیم های پایه هر تیمی کمتر اشتباه کند برنده می شود. ما در بازی با چین با اختلاف ۲ گل پیروز شدیم و این تیم حذف شد اما همین اتفاق ممکن بود برعکس بیفتد. خوشحالم که کادر فنی تیم ملی خیلی خوب و پخته عمل کرد.

وی افزود: در همین هفته جلسه کمیته فنی واترپلو را خواهیم داشت و از شب انگیز هم برنامه های جدیدش را برای تیم ملی جوانان می خواهیم. مطمئن هستم که در مسابقات جهانی ۲۰۱۵ نمایش خوبی خواهیم داشت و بهتر از همیشه کار می کنیم. ما با اختلاف ۹ گل از ژاپن شکست خوردیم. باید با برنامه ریزی و تدارکات صحیح این اختلاف امتیاز را هم کم کنیم.

رئیس کمیته فنی واترپلوی ایران تاکید کرد: تیم ژاپن به عنوان قدرت اول آسیا کلا با ترکیب جدیدی کار می کند. آن ها با ۱۶ بازیکن آماده برای المپیک ۲۰۲۰ می‌جنگند. در این رده سنی تغییرات بسیار زیاد است. آنالیز حریفان هم بسیار سخت است. با این حال باید با برنامه و تدارک مناسب حرکت کنیم. تیم ملی واترپلو جوانان نتیجه خوبی گرفت و قطعا پاداش مصوب وزارت ورزش را هم می گیرد. فدراسیون هم سعی می کند زحمات آن ها را در حد بضاعت خود جبران کند.

غفوری درباره اردوی تیم واترپلوی ساحلی هم گفت: تیم ملی واترپلوی ساحلی هم به طور منظم تمریناتش را ادامه می دهد. بعد از اردوی کیش آن ها در دو نوبت صبح و عصر در تهران تمرین می کنند. خیلی سخت است که نتایج بازی های ساحلی را پیش بینی کنیم. این نخستین دوره ای است که تیم واترپلوی ایران در مسابقات ساحلی شرکت می کند اما باور دارم که توانایی واترپلوی ایران ایستادن بر سکوی آسیا است.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نظرپور: اعزام‌های تیم ملی شیرجه با رویکرد کیفی انجام می‌شود؛ امیدواریم سام به مدال جوانان جهان برسد

سرمربی تیم ملی شیرجه ایران با تشریح آخرین وضعیت اردوهای ملی‌پوشان، از آغاز مرحله جدید آماده‌سازی برای مسابقات رده‌های سنی آسیا خبر داد و تأکید کرد اعزام ورزشکاران بر اساس شانس مدال‌آوری و با رویکردی کیفی انجام خواهد شد. او همچنین نسبت به موفقیت سام در رقابت‌های جوانان جهان کرواسی ابراز امیدواری کرد و این مسابقات را فرصتی مهم برای ثبت یک دستاورد تاریخی در شیرجه ایران دانست.

چهره‌های برتر شنای جوانان در اصفهان معرفی شدند؛ پایان رقابت‌های انتخابی تیم ملی ۱۷-۱۸ سال

مسابقات انتخابی تیم ملی شنای پسران در رده سنی ۱۷ و ۱۸ سال با حضور مدعیان سراسر کشور در پایگاه ملی مسافت بلند انقلاب اصفهان به پایان رسید؛ رقابت‌هایی که طی آن شناگران برتر مواد مختلف شانس خود را برای حضور در ترکیب اعزامی ایران به مسابقات رده‌های سنی آسیا در تایلند محک زدند.

امیر همراهی: پالایش سخت‌گیرانه بازیکنان و تمرکز بر حل گره‌های تاکتیکی، کلید موفقیت ما در ناگویا است

امیر همراهی، مربی تیم ملی واترپلو، در گفتگو با سایت فدراسیون ورزش‌های آبی از روند آمادگی تیم ملی برای حضور در مسابقات ناگویا پرده برداشت. وی با اشاره به تغییر در تقویم اردوها به دلیل شرایط خاص کشور و روند سخت‌گیرانه گزینش بازیکنان، از برنامه‌های پیش‌رو در روسیه و ضرورت برگزاری بازی‌های دوستانه در ایران برای رسیدن به اوج آمادگی تاکتیکی خبر داد.

تعیین تکلیف حضور ایران در قهرمانی آسیا؛ گزینش تیم ۱۷ تا ۱۸ سال در اصفهان

در جلسه‌ای مشترک با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و جمعی از مربیان منتخب، فرآیند گزینش و اعزام تیم ملی شنا در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال به مسابقات قهرمانی ورزش‌های آبی آسیا در تایلند مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت؛ اعضای این تیم در رقابت‌های انتخابی ۹ و ۱۰ خردادماه در اصفهان مشخص خواهند شد.