نتایج روز دوم مسابقات قهرمانی واترپلو زیر ۱۲ سال

دومین روز از مسابقات قهرمانی واترپلو زیر ۱۲ سال تحت عنوان جام شهدای غواص با برگزاری شش دیدار به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ روز دوم از مسابقات سه روزه قهرمانی واترپلو زیر ۱۲ سال تحت عنوان جام شهدای غواص امروز (چهارشنبه) با برگزاری شش دیدار به پایان رسید.
این مسابقات که از تاریخ ۲۸ مرداد در زنجان با حضور شش تیم آغاز شد ظهر فردا (پنجشنبه) با معرفی تیم های برتر به کار خود پایان می دهد در این مسابقات شش تیم از پنج استان حضور دارند. زنجان الف، زنجان ب، تهران، پیشگامان یزد، کرمانشاه و اصفهان تیم های حاضر در این مسابقات هستند.
*نتایج کامل روز دوم مسابقات واترپلو قهرمانی جام شهدای غواص رده سنی ۱۲-۱۱:
زنجان الف ۹ – کرمانشاه ۳
یزد ۵ – تهران ۴
اصفهان ۱۶ – زنجان ب صفر
زنجان الف ۶ – تهران ٣
کرمانشاه ١١ – زنجان ب صفر
اصفهان ١٣ – یزد ٣

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.