قهرمانی فارس در چهارمین دوره مسابقات شنا استعدادهای برتر کشور

چهارمین دوره مسابقات شنا المپیاد استعدادهای برتر کشور ویژه پسران در رده سنی زیر ۱۴ سال با قهرمانی استان فارس به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ مسابقات شنا مسافت بلند چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور ویژه پسران در رده سنی ۱۴_۱۳ سال در تاریخ ۲۶ و ۲۷ مرداد ماه ۱۴۰۲ به میزبانی استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران پیگیری و به پایان رسید.

این رقابت‌ها با حضور ۱۹۰ شناگر از ۲۳ استان کشور پیگیری و در پایان تیم استان فارس با کسب ۱۰ مدال طلا، ۴ مدال نقره و ۲ مدال برنز بر سکوی قهرمانی این دوره از رقابت ها ایستاد. همچنین استان خراسان رضوی با کسب ۳ مدال طلا، ۳ مدال نقره و ۶ مدال برنز دوم و اصفهان نیز  با ۲  طلا، ۶  نقره و ۲ برنز سوم شدند.

در جریان این مسابقثات محمد مهدی غلامی از استان فارس موفق شد در ماده ۱۰۰ متر پروانه رده سنی ۱۴-۱۳ سال با ثبت مدت زمان ۵۸.۵۹ رکورد شکنی کند. رکورد پیشین این ماده به نام  متین سهران با زمان ۵۹.۱۲ ثبت بود.

برای مشاهده نتایج این دوره از مسابقات لینک زیر را کلیک کنید.

نتایج مسابقات شنا مسافت بلند چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

تحلیلی از جایگاه بین المللی ورزش‌های آبی

جدیدترین کرسی بین المللی کسب شده برای ورزش ایران، مهمترین کرسی به دست آمده در دو دهه اخیر به حساب می‌آید که برای ماندگاری و حتی توسعه آن باید برنامه داشت و «حمایت» کرد تا مفت از دست نرود.

سامیار عبدلی : برای بزرگی ایران و خوشحالی مردم رقابت می‌کنم / شناگران ایران توانمندند

سامیار عبدلی پس از اینکه رقابت های شنای قهرمانی جهان در سنگاپور را با ثبت رکورد ۲۲ ثانیه و ۴۱ صدم ثانیه در ماده پنجاه متر آزاد به پایان رساند، اظهار داشت: رکورد خوبی را به ثبت رساندم و ۱۵ صدم ثانیه رکورد قبلی را ارتقا دادم و از این لحاظ برای من ارزشمند بود که این اتفاق در مسابقات جهانی رخ داد که بهترین‌های دنیا حضور دارند.

نامه تاییدیه فدراسیون جهانی ورزش‌های آبی برای رئیس فدراسیون ایران

نامه فدراسیون جهانی ورزش‌های آبی برای تایید عضویت محسن رضوانی به عنوان عضو هیات رئیسه فدراسیون ورزش‌های آبی که در انتخابات امروز مجمع عمومی فدراسیون جهانی صورت گرفت، با امضای رئیس و مدیر اجرایی فدراسیون جهانی ابلاغ شد.