نخستین دوره هم‌اندیشی مدرسان شنا در سال ۱۳۹۵

نخستین دوره هم‌اندیشی مدرسان شنا در سال 1395 در روزهای شنبه و سه شنبه (11 و 14 اردیبهشت 1395) در محل سالن جلسات دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛  اولین دوره هم اندیشی مدرسان شنا در سال ۱۳۹۵ در روز های شنبه و سه شنبه (۱۱ و ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵) در محل سالن جلسات دفتر امور مشترک فدراسیون های ورزشی واقع در خیابان مفتح جنوبی، خیابان ورزنده برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است تدریس در دوره های عملی مربیگری شنا در سال ۱۳۹۵ منوط به گذراندن این دوره است.

مدرسان گرامی برای شرکت در این دوره به دو گروه تقسیم شدند. گروه نخست روز شنبه و گروه دوم روز سه شنبه در محل دوره حضور می یابند.

اسامی افراد هر گروه و زمانبندی دقیق، از طریق سایت فدراسیون و پیامک متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.