نسیمی شاد: همه چیز در المپیک متفاوت است

تنها شناگر ایران در المپیک گفت: همه چیز در المپیک متفاوت است و به این نتیجه رسیدم که جو المپیک با همه رقابت‌ها فرق می‌کند.

به گزارش فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ آریا نسیمی شاد بعد از پایان رقابتش در المپیک گفت: تمام تلاشم را کردم اما متاسفانه موفق نشدم رکورد ایران را بزنم.  حس خیلی خوبی است وقتی که با رقبای قدرتمند و خوبی رقابت می کنید و من یک تجربه خیلی خوب به دست آوردم.

نسیمی شاد ادامه داد: از تجربه شناگرانی که قبلا در المپیک حضور داشتند استفاده کردم و می دانستم جو این بازی‌ها چگونه است. با این حال امروز به این نتیجه رسیدم که المپیک حال و وهوای دیگری دارد.
او  با بیان اینکه امکانات در ایران با اینجا تفاوت دارد گفت: همه چیز در اینجا متفاوت است و اگر همین امکانات را در اختیار داشته باشیم نتایج بهتری می گیریم.
نسیمی شاد درباره اینکه رکورد در المپیک ٢ ثانیه کمتر از رکورد ملی او بود، خاطرنشان کرد: در سه ماه گذشته دو بار در مسابقات شرکت کردم و خیلی انتظار بیشتری از خودم نداشتم. امیدوارم در آینده عملکرد بهتری داشته باشم.انتهای پیام
image_printپرینت مطلب

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.