نفرات برتر جایزه بزرگ بسیج معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو، این مسابقات به همت سازمان ورزش بسیج و همکاری فدراسیون شنا جمعه٣١ خردادماه در سالن ٩ دی ورزشگاه شهید شیرودی با حضور شناگران از اعضای تیم ملی، بسیجیان فعال، نیروهای مسلح از سراسر کشور با هدف پشتوانه سازی و استعدادیابی، بهبود شرایط کیفی و کمی و استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های موجود کشور برگزار شد.
ایجاد فضای معنوی و فرهنگی در ورزش کشور در جهت اعتلای فرهنگ ایثارگری و تجلیل از شهدای ورزش کشور از دیگر اهداف این مسابقات بود که در بخش پایانی آن مسئولین و ورزشکاران قهرمان به صورت نمادین در جایگاه شهداء با اهداء گل، فاتحه ای را نثار روح شهداء نمودند.
این دوره از رقابتها با استقبال خوب اعضای تیم ملی مواجه شد و کادر فنی تیم ملی از نزدیک مسابقات را تماشا کردند.
در نهایت هم این نفرات موفق به کسب عناوین برتر اوزان مختلف شدند:
۵۰ متر ازاد
١-آرشام میرزایی ٢-امیر طاهری٣-محمد رضا بیک محمدی
۵۰ متر قورباغه
١- امیر محمد شجاعی فر ٢- امیر حسین سعادتمندی ٣- رسول یوسفی
۵۰ متر کرال پشت
١- جمال چاوشی و رهام پیروانی مشترکاً اول
٣- بهزاد صیاد
۵۰ متر پروانه
١- امیر طاهری ٢- محمد محمدی شاملو ٣- کیارش اسماعیلی
١۰۰ متر آزاد
١- محمد بیداریان ٢- امین نوشادی ٣- محمد رضا مسعودی
١۰۰ متر قورباغه
١- امیر حسین سعادتمندی ٢- سجاد ویسانیان ٣- سید علی زاهدی ١۰۰ متر کرال پشت
١- رهام پیروانی ٢- اصلان صالحیان ٣- بهزاد صیاد
١۰۰ متر پروانه
١- مهرزاد قاسمی ٢- افشین اصغری ٣- کامیاب کریمی

image_printپرینت مطلب

برگزاری انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران فدراسیون ورزش‌های آبی به صورت الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های آبی، انتخابات کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران این فدراسیون به‌صورت الکترونیکی، روز دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۰۸:۰۰ صبح الی ۱۶:۰۰ برگزار خواهد شد.

فدراسیون ورزش‌های آبی مسابقه عکاسی ویژه اربعین برگزار می‌کند

فدراسیون ورزش‌های آبی جمهوری اسلامی ایران (کمیته فرهنگی و مسئولیت‌های اجتماعی) برگزارکننده‌ی «مسابقه عکاسی ویژه اربعین» است. این رویداد با هدف ثبت جلوه‌های انسانی، معنوی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین و مراسم‌های محرم برگزار می‌شود و از عکاسان حرفه‌ای و علاقه‌مندان دعوت به‌عمل می‌آورد تا آثار خود را در موضوعات «محرم – موکب زائرین – عزاداری» و همچنین عکس‌های همراه با دل‌نوشته ارسال کنند.

آغاز طرح ملی شناسایی نخبگان شنای ایران با حضور ۱۰۴ شناگر نخبه برای آمادگی بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶

در راستای آماده‌سازی هرچه بهتر یکصد و چهار شناگر نخبه شنای کشور به‌منظور آموزش و توسعه مولفه‌های تکنیکی و فیزیولوژیکی، این شناگران از سوی سازمان تیم‌های ملی شنا فراخوانده شدند.

 ۱۰۰ درصد سهمیه المپیک اولویتم است

سامیار عبدلی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص جدیدترین رکوردشکنی خود و اینکه چگونه موفق شد سریع‌ترین شناگر ایران شود، اظهار داشت: خوشحالم که توانستم رکورد جدیدی رو شنا کنم، آن هم در مسابقات جهانی که فشار بالایی دارد. قطعاً راه سختی در مقابل دارم تا بهتر از این شوم و امیدوارم که بتوانم به رکورد‌های بهتری برسم. سعی خواهم کرد تا با تمرکز بالا در ادامه مسابقات شنا کنم.