نیک بین: انتظار جامعه ورزش از فدراسیون پهلوانی بالاست/ طالقانی: مسئولیت سنگینی را پذیرفتم

سرپرست فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو ظهر امروز با محمد رضا طالقانی سرپرست جدید فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، برانوش نیک بین به همراه جمعی از مسئولان فدراسیون شنا ظهر امروز با حضور در محل فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای با محمد رضا طالقانی دیدار کرد.

در ابتدای دیدار برانوش نیک بین ضمن تبریک سرپرستی فدراسیون پهلوانی و زورخانه ای به محمد رضا طالقانی برای وی در مسئولیت جدید و توسعه و پیشرفت ورزش سنتی زورخانه ای آرزوی موفقیت کرد.

نیک بین گفت: انتظارجامعه ورزش از شخص خوشنام و باسابقه ای نظیر آقای طالقانی بواسطه سالها حضور در ورزش کشور و بویژه ورزش اول کشور کشتی بسیار بالاست و امیدوارم حضور شما مایه خیر و برکت و ترویج روحیه و منش پهلوانی در ورزش کشور شود.

محمد رضا طالقانی نیز در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از سرپرست فدراسیون شنا و گروه همراه اظهار داشت: بزرگان بسیاری در ورزش زورخانه ای حضور دارند که تلاش می کنم با مدد جستن از خدا و کمک آنها زمینه رشد و تعالی این ورزش سنتی و تاریخ ساز را فراهم کنم.

وی تصریح کرد: حقیقتا مسئولیت سنگینی را پذیرفتم و تمام تلاشم این است که با همیاری دوستان و عزیزانی که غم رشته پهلوانی و زورخانه ای را دارند شرایط را به لحاظ فرهنگی، فنی و مالی برای توسعه این رشته مهیا کنم.

طالقانی تاکید کرد: حقیقتا کار کردن در ورزش بسیار دشوار شده است، چرا که سطح خواسته ها و انتظارات مردم بالا رفته و پذیرفتن چنین مسئولیتهایی نیاز به کار شبانه روزی دارد که با “یا علی” به دوستان آماده خدمتگذاری هستم.

image_printپرینت مطلب

پلیمر یاس قهرمان شانزدهمین دوره جام باشگاه‌های شیرجه کشور شد/ درخشش نونهالان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی

شانزدهمین دوره مسابقات شیرجه جام باشگاه‌های کشور با قهرمانی تیم پلیمر یاس به پایان رسید. همزمان با این رقابت‌ها، جشنواره شیرجه نونهالان کشور نیز با برتری تیم آذربایجان شرقی در استخر بین‌المللی سه گانه در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران خاتمه یافت.