ورنوس: انتصاب عدل را به عنوان مشاور عالی بانوان تبریک می گویم

نایب رئیس بانوان فدراسیون شنا انتصاب فرشته عدل را به عنوان مشاور عالی بانوان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ شهرناز ورنوس نایب رئیس بانوان فدراسیون شنا، با تبریک انتصاب فرشته عدل به سمت مشاورعالی بانوان گفت: خیلی خوشحالم که ایشان قبول زحمت کردند و امیدوارم با حضور وی، روند پیشرفت شنا بانوان شدت بگیرد.
وی افزود: من خودم را شاگرد فرشته عدل می دانم. اگر زمانی شناگر تیم ملی و رکورد دار ایران بودم و عناوینی چون قهرمان قهرمانان، نمونه تکنیک و نمونه اخلاق کشورهای اسلامی را کسب کرده ام، همه را مدیون زحمات افرادی چون فرشته عدل می دانم.
نایب رئیس فدراسیون در پایان گفت: از این رو پیشنهاد دادم تا برای حل مشکلات بخش بانوان از تجربیات فرشته عدل بهره ببریم. امیدوارم حضور وی در مجموعه فدراسیون زمینه موفقیت و توسعه شنای بانوان را فرآهم آورد.
انتهای پیام/

image_printپرینت مطلب

پایان مرحله دوم بیست‌ودومین دوره رقابت‌های شنای باشگاه‌های کشور با صدرنشینی نفت تهران / موج مشهد و فجر شاهرود در جایگاه دوم و سوم

مرحله دوم از بیست‌ودومین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد و تیم نفت تهران به صدرنشینی خود ادامه داد.

پایان هفته هشتم لیگ برتر واترپلو با نبرد نفس‌گیر آبادان و امیدیه

هفته هشتم سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو کشور با برگزاری دیدار مهیج و پرگل تیم‌های پالایش نفت آبادان و نفت و گاز امیدیه به ایستگاه پایانی رسید؛ مسابقه‌ای نزدیک که تا ثانیه‌های پایانی با رقابتی فشرده دنبال شد و جذاب‌ترین بازی این هفته را رقم زد.