ورنوس خبر داد: تشکیل تیم ملی بانوان تا پایان سال

نایب رئیس بانوان فدراسیون شنا گفت: طبق دستور سرپرست فدراسیون تا پایان سال تیم ملی بانوان تشکیل خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، شهرناز ورنوس نایب رئیس بانوان در مورد مهمترین برنامه ها و مسابقات این کمیته گفت: رقابت های مسافت کوتاه ١٨و١٩ شهریورماه در رده سنی زیر ١۴ سال در استان آذربایجان شرقی برگزار می شود. همچنین مسابقات قهرمانی کشور رده سنی ١۵سال به بالا نیز در آبان ماه برگزار خواهد شد. تاریخ رقابت های لیگ شنا نیز مشخص شده است است که البته با حمایت اسپانسر این رقابت ها را برگزار خواهیم کرد.

ورنوس با اشاره به تشکیل تیم ملی بانوان ادامه داد: طبق صحبت های محسن رضوانی سرپرست فدراسیون بانوان شناگر تا پایان سال با تشکیل تیم ملی در یک مسابقه شرکت خواهند کرد که طبق آن مقرر شد از یک تیم خارجی برای مسابقات در داخل کشور دعوت شود. باید به این نکته اشاره کنم که معیار انتخاب شناگران برای عضویت در تیم ملی، رقابت های قهرمانی کشور و مسابقه انتخابی تیم ملی خواهد بود.

وی برگزاری اولین دوره مسابقات واترپلو در رده سنی زیر ١۶ سال را یکی از نکات مثبت برای بانوان واترپلویست اعلام کرد و افزود: در سال های گذشته مسابقات واترپلو در رده سنی بزرگسالان برگزار می شد که تصمیم گرفتیم برای تشویق بانوان به این رشته و همچنین علاقه مندان به واترپلو برای نخستین بار این رقابت ها را شهریور ماه در رده ی سنی زیر ١۶ سال به صورت جشنواره در سراسر کشور برگزار کنیم.

نایب رئیس بانوان، هیات استان های فارس و خراسان رضوی را از هیات های فعال کشور اعلام کرد و تصریح کرد: هیات شنای استان های فارس و خراسان رضوی برای بانوان شناگران در طول سال برنامه تمرینی منظمی دارند و طبق آن به شناگران تمرین می دهند و آن ها را برای رقابت ها آماده می کنند این اقدام هیات های شنا قابل ستایش است که به ورزش بانوان در استان خود اهمیت می دهند در صورتی که در استان های دیگر شناگران مستعد در باشگاه های خصوصی و با هزینه های شخصی تمرین می کنند البته همانطور که مشاهده می شود بخش اعظم رکود شکنی ها توسط شناگران استان های فارس و خراسان رضوی انجام می شود.

ورنوس کمبود امکانات سخت افزاری را بزرگترین مشکل برای بانوان شناگر و هیات های استان ها دانست و گفت: اگر استخر در اختیار شناگران چه در بخش بانوان و چه در بخش آقایان نباشد حتی اگر برنامه ریزی بلند مدت هم داشته باشیم هیچ گونه تغیر و تحولی صورت نخواهد گرفت. البته در کشور استخر های زیادی وجود دارد که مدیریت آن به بخش های خصوصی واگذار شده است و عملاً از آن ها در بخش قهرمانی استفاده ای نمی شود و امیدوارم که این مشکل بزرگ با تدبیر مسئولین ورزش کشور در کوتاه ترین زمان حل شود.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

دعوت جان اونسوی از ۳۲ شناگر برای مرحله اول تمرینات تیم ملی / آغاز اردوی تیم ملی از ۲ فروردین

جان اونسوی، مدیر فنی تیم‌های ملی شنا، مسئولیت مستقیم تیم ملی شنا بزرگسالان را برای بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و همچنین رقابت‌های قهرمانی آسیا بر عهده گرفت. به همین منظور، نخستین اردوی آماده‌سازی تیم ملی از ۲ فروردین ماه با دعوت از ۳۲ شناگر در استخر بین‌المللی ۹ دی تهران آغاز خواهد شد.

حمایت جامعه ورزش‌های آبی از سام واژیر، شیرجه‌رو تاریخ‌ساز ایران در «قهرمان ایران»

جامعه ورزش‌های آبی کشور با افتخار از سام واژیر، قهرمان پرافتخار شیرجه ایران، که در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ تاریخ‌ساز شد، حمایت می‌کند. در این راستا، مردم و علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال کد ۶۱۰ به سامانه ۳۰۰۰۰۳ از این ورزشکار ارزنده در برنامه «قهرمان ایران» شبکه ورزش سیما حمایت کنند.

برگزاری دوره مدرسی داوری شنا با حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی

دوره مدرسی داوری سطح ۲ و ۳ شنا با حضور محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و مدرسان رسمی این فدراسیون برگزار شد. در این دوره، مهم‌ترین مسائل فنی، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های داوری مورد بررسی قرار گرفت.

مجمع سالیانه هیأت ورزش‌های آبی استان تهران با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد

مجمع عمومی و سالیانه هیات ورزش‌های آبی استان تهران به ریاست محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی و با حضور علی جوادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، پیام نظر رئیس هیات ورزش‌های آبی استان و سایر مسئولان ورزشی برگزار شد. در این نشست، عملکرد هیات بررسی، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های آبی تأکید، و اعضای جدید هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.

حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در جمع فینالیست‌های لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال

فینال هیجان‌انگیز لیگ واترپلوی زیر ۱۴ سال با رقابت دو تیم آکادمی خوشبخت اصفهان و هیأت خوزستان به پایان رسید. پس از اتمام مسابقه، محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جمع بازیکنان دو تیم حاضر شد و ضمن تقدیر از عملکرد درخشان آن‌ها، بر اهمیت تلاش برای ارتقای سطح فنی واترپلو در رده‌های پایه تأکید کرد.