ورنوس: دستاورد لازم را از المپیاد استعدادهای برتر شنا به دست آوردیم

نایب رییس بانوان فدراسیون شنا گفت: دستاورد و نتیجه لازم را از این المپیاد به دست آوردیم، هدف مشارکت حداکثری استان ها بود که خوشبختانه حاصل شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ شهرناز ورنوس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری المپیاد استعدادهای برتر در رشته شنا گفت: المپیاد با حضور حداکثری استان‌ها برگزار شد به گونه‌ای که ۲۲۰ شناگر از ۲۴ استان در این المپیاد شرکت داشتند.

وی با یادآوری اینکه مسابقات به مدت دو روز در استخر آزادی برگزار شد، ادامه داد: مسابقات در ۱۵ رشته انفرادی و دو رشته تیمی برگزار شد. یکی از موادی که شرکت کنندگان در آن به رقابت پرداختند، ماده ۸۰۰ متر بود که استقامتی است، رقابت های این ماده را برگزار کردیم تا فرصتی برای رکوردشکنی شرکت کنندگان باشد.

نایب رئیس بانوان فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو تاکید کرد: یکی از دلایل طولانی شدن رقابت ها در روز نخست برگزاری مسابقات همین ماده بود. رقابت های ۸۰۰ متر در چهار دسته برگزار شد و یک ساعت و نیم طول کشید.

ورنوس یادآور شد: برگزاری این المپیاد فرصتی بود برای اینکه تمام استان ها در مسابقات و در شرایط یکسان با هم رقابت داشته باشند. استان هایی که طی سال های گذشته به خاطر کرونا در رویدادی حاضر نبودند یا استان های محروم که کمتر فرصت شرکت در مسابقات را پیدا می کنند، برای این المپیاد اعلام آمادگی کرده بودند. بنابراین المپیاد استعدادهای برتر فرصتی برای استعدادیابی بود و به همین دلیل رقابت حداکثر رشته ها را در این المپیاد برگزار کردیم.

وی از روند برگزاری المپیاد استعدادهای برتر شنا ابراز رضایت کرد و گفت: دستاورد و نتیجه لازم را از این المپیاد به دست آوردیم. هدف مشارکت حداکثری استان ها بود که حاصل شد. از طرفی حضور نمایندگان وزارت ورزش و اداره کل در مراسم اختتامیه باعث دیده شدن بازیکنان و تقویت انگیزه آنها بود.

نایب رئیس بانوان فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو تاکید کرد: شرایط برگزاری مسابقات شنا در بخش مردان مانند بانوان نیست. تصور خیلی ها این است که بانوان در حد کشوری نمی توانند رقابتی داشته باشند در حالیکه آنها بارها در مسابقات متعدد موفق به رکوردشکنی شده اند.

ورنوس با اشاره به اینکه پیش از این چند دوره مسابقات بین المللی شنا بانوان با حضور نمایندگان کشورهای همسایه در تبریز برگزار شد، گفت: از طرف رئیس فدراسیون هماهنگی هایی در حال انجام است تا در صورت امکان مجدد رقابت هایی در این سطح برگزار شود. امیدوارم این مهم انجام شود تا نتیجه رویدادی مانند المپیاد استعدادهای برتر را در قالب یک رویداد رسمی ببنیم.

نایب رئیس بانوان فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در پایان یادآور شد که تهران، البرز و گلستان رده های اول تا سوم المپیاد استعدادهای برتر را به خود اختصاص دادند.

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

چهارمی تیم ملی واترپلوی ایران در کاپ جهانی دیویژن ۲/ شکست ثانیه‌های پایانی مقابل چین در دیدار رده‌بندی 

تیم ملی واترپلوی ایران در دیدار رده‌بندی کاپ جهانی  دیویژن ۲ در یک مصاف بسیار نزدیک مقابل چین، ۱۲-۱۱ بازی را واگذار کرد و با وجود شایستگی از کسب عنوان سومی این رقابتها بازماند.

پیروزی ایران مقابل پرتغال در مرحله یک‌چهارم کاپ جهانی واترپلو / راهیابی تیم ملی واترپلو ایران به مرحله نیمه‌نهایی برای اولین بار 

تیم ملی واترپلوی ایران در مرحله یک‌چهارم کاپ جهانی دیویژن ۲ در استانبول، پرتغال را شکست داد و برای اولین بار به جمع چهار تیم برتر این رقابتها راه‌یافت.