سرمربی تیم ملی شنا ایران

 وعده سرمربی تیم شنا برای نخستین روز مسابقات

 سرمربی تیم ملی شنا ایران با ارزیابی از شرایط میزبانی کره ای ها و میزان آمادگی شناگران گفت: به موفقیت جمال چاووشی فر در شکستن رکورد ملی ایمان دارم.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ عباسعلی کشتکار در حاشیه تمرینات تیم ملی در شهر اینچئون اظهار کرد: اینچئون خودش را به عنوان قطب صنعتی ، علمی و تکنولوژی در پایان قرن ۲۱ معرفی کرده است. کره ای ها هم پذیرفته اند که بازی های آسیایی را در این شهر برگزار کنند. آن ها نهایت تلاش خود را می کنند تا بهترین میزبانی را داشته باشند. شاید اگر شرایط این دوره را با دوره قبل در چین مقایسه کنیم، می توانم بگویم هنوز نتوانستند مثل چینی ها سازماندهی خوبی داشته باشند. در نهایت اما تلاش کردند که فضای مطلوبی را پدید آورند. دهکده خوبی در اختیار تیم ایران است. همه ورزشکاران در محیط های بسیار راحتی اقامت دارند.

وی افزود: با وجود اینکه غذای اینجا تنوع زیادی ندارد اما همین میزان تنوع کم هم می تواند ورزشکاران را راضی نگه دارد. بهانه جویی در این خصوص نباید وجود داشته باشد. شرایط خوب است و همه باید برای موفقیت تلاش کنیم.

سرمربی تیم ملی شنای ایران درباره دلیل حذف مسابقه دو شناگر گفت: قبلا هم پیش بینی می کردیم که فاصله زمانی برخی از ماده ها کم باشد. ما از قبل اعلام کردیم که ممکن است برنامه های تیم تغییر کند. به هر حال فکر می کنم تصمیم درستی بود تا شناگران ما در فاصله زمانی کم فشار زیادی را تحمل نکنند و در مجموع کارایی آن ها پایین نیاید.

کشتکار در ادامه به مسابقه جمال چاووشی فر در نخستین روز مسابقات شنای بازی های آسیایی اشاره کرد و گفت: امیدوار هستیم که شاهد نخستین شکسته شدن نخستین رکورد ملی در اولین روز مسابقات باشیم. جمال چاووشی فر یکی از بهترین و آماده ترین شناگران ماست. او بسیار آماده است. از نظر ذهنی و بدنی شرایط خوبی دارد. تمام امکانات هم در اختیار  او بوده است. اگر در شرایط مسابقه اتفاق خاصی نیافتد شاهد موفقیت او خواهیم بود. جمال توانایی های زیادی دارد. من صد در صد به توانایی او باور دارم.

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پایان بیست‌ویکمین دوره لیگ شنای باشگاه‌های کشور با قهرمانی نفت تهران

بیست و یکمین دوره لیگ شنای باشگاه‌های کشور در استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی تهران با رقابت بیش از یکصدو‌پنجاه شناگر از ۹ تیم و قهرمانی نفت تهران، مقام دومی استخر نور سمنان و عنوان سومی قهرمان مشهد به پایان رسید.

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.