ویزیت رایگان پا برای خانواده شنا، شیرجه و واترپلو

کمیته پزشکی فدراسیون با همکاری مجموعه تخصصی پا دکتر دنیلی اقدام به ویزیت و اسکن کامپیوتری رایگان کف پا برای خانواده بزرگ شنا، شیرجه و واترپلو تا پایان مهرماه کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ دکتر آرش شرافت وزیری رئیس کمیته پزشکی فدراسیون هماهنگی های لازم را برای ویزیت رایگان خانواده شنا در مجموعه تخصصی پای دکتر دنیلی صورت داد. بر این اساس مقرر شد اعضا فدراسیون، ورزشکاران، پیشکسوتان و خانواده این افراد با دریافت معرفی نامه از سوی فدراسیون شنا در مرکز تخصصی پا ویزیت شوند. این خدمات شامل ویزیت و اسکن کامپیوتری کف پا برای اختلالات این عضو از قبیل صافی کف پا و… است.

کمیته پزشکی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو به مناسبت اعیاد با سعادت قربان و غدیر تا پایان ماه مهر این خدمات را ارائه می دهد.

از همین رو افراد واجد شرایطی که مایل به دریافت این خدمات هستند برای اخذ معرفی‌نامه به دبیرخانه فدراسیون شنا واقع در خیابان مفتح – خیابان ورزنده – دفتر امور مشترک فدراسیونها – طبقه اول مراجعه کنند.

 

آدرس مجموعه تخصصی پای دکتر دنیلی: خیابان جردن – بعد از تقاطع جهان کودک – دیدار شمالی – مغازه مرکزی کیف و کفش دنیلی- طبقه دوم

تلفن تماس: ۸۸۷۸۶۶۴۳-۰۲۱

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

پایان مسابقات شنا آزاد دبی:۳ مدال طلا، ۶ نقره و ۴ برنز حاصل تلاش تیم ملی شنا جوانان/ کلیه شناگران اعزامی صاحب مدال شدند

روز پایانی مسابقات شنای جام آزاد دبی با یک مدال طلا برای محمد غلامی، ۵ مدال نقره توسط یاشار سلیمانی (۲مدال)، محمدقاسمی، شنتیا نظری و علیرضا عرب و دو مدال برنز امیررضا نعیما و پارسا صفایی همراه بود که تعداد مدال‌های ایران در مجموع این رویداد به ۱۳ رسید همچنین علیرضا عرب در ماده ۲۰۰ متر قورباغه رکورد ملی ایران را بهبود بخشید.

۲ مدال طلا، یک نقره و دو برنز برای ملی‌پوشان جوان ایران در مسابقات جام آزاد دبی

شنتیا نظری و محمد غلامی مدال طلا، محمد قاسمی مدال نقره همچنین علیرضا عرب و یاشار سلیمانی مدال برنز مسابقات شنای جام آزاد دبی را در دومین روز از این رقابت‌ها بدست آوردند و دو رکورد ملی بزرگسالان و جوانان هم شکسته شد.

تیم‌ملی شنا جوانان عازم امارات شد

تیم‌ملی شنا جوانان ایران در راستای اجرای برنامه‌های تدوین شده‌ی آماده‌سازی تیم‌های ملی شنا برای بازی‌های آسیایی ناگویا، بازی‌های کشورهای اسلامی و بازی‌های المپیک نوجوانان بحرین امشب برای شرکت در جام آزاد دوبی عازم امارات شد.