پایان کار شناگران ایران در قهرمانی جهان با حضور در ماده ۱۰۰ متر پروانه و ۵۰ آزاد

در ششمین روز از مسابقات شنا قهرمانی جهان بوداپست مهرشاد افقری در ماده 100 پروانه و متین سهران در ماده 50 متر آزاد با رقابت با حریفان خود به کار خود پایان دادند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو؛ نوزدهمین دوره مسابقات شنا قهرمانی جهان از شنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ آغاز و تا ۱۲ تیر ۱۴۰۱ در شهر بوداپست مجارستان پیگیری می‌شود.

در ششمین روز این مسابقات ابتدا مهرشاد افقری در ماده ۱۰۰ متر پروانه به آب زد. افقری ۱۰۰ متر را در مدت زمان ۵۲.۱۲ شنا کرد و با قرار گرفتن در جایگاه ۴۷ به کار خود پایان داد.

در ادامه متین سهران دیگر نماینده شنای ایران در این رقابت ها در ماده ۵۰ متر آزاد با حریفان جهانی خود به رقابت پرداخت که در پایان با ثبت زمان ۲۳.۷۴ و قرار گرفتن در رتبه ۵۸ و به کار خود پایان داد.

با این نتیجه پرونده حضور ملی پوشان شنای ایران در مسابقات شنا قهرمانی جهان بسته شد.

مهرشاد افقری و متین سهران به عنوان دو نماینده شنای ایران به این مسابقات اعزام شدند که مهرشاد افقری در ماده های ۵۰ و ۱۰۰ متر پروانه و متین سهران در ماده های ۵۰ و ۱۰۰ متر آزاد با رقبای خود به رقابت پرداختند.

 

 

نتایج شناگران ایران در مسابقات شنا قهرمانی جهان مجارستان

  • ماده ۵۰ متر پروانه – مهرشاد افقری – ثبت زمان ۲۴٫۷۷ 

 

  • ماده ۱۰۰ متر آزاد – متین سهران – ثبت زمان ۵۲٫۵۲

 

  • ماده ۱۰۰ متر پروانه – مهرشاد افقری  ثبت زمان ۵۲.۱۲

 

  • ماده ۵۰ متر آزاد – متین سهران ثبت زمان ۲۳.۷۴

 

انتهای پیام

image_printپرینت مطلب

استقبال بی‌نظیر از جشنواره استعدادیابی دختران آذربایجان شرقی به مناسبت روز جهانی شنا

به گزارش روابط عمومی هیات ورزش‌های آبی استان آذربایجان شرقی، جشنواره بزرگداشت روز جهانی شنا روز جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور ۳۸۰ نفر از شناگران دختر در رده‌های سنی ۹–۱۰ سال و ۱۱–۱۲ سال، در استخر قهرمانی شیرجه میرداماد برگزار شد.

نشست رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی با مربی چینی سام واژیر در حاشیه رقابت‌های جهانی سنگاپور/ ویلسون: رقابتهای جهانی برای سام تجربه‌ی خوبی خواهد بود

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی، در جریان برگزاری مسابقات جهانی شنا در سنگاپور با «ویلسون»، مربی چینی سام واژیر، دیدار و گفت‌وگو کرد.

سام واژیر با نخستین وایلد کارت تاریخ شیرجه در مسابقات جهانی سنگاپور / سامیار عبدلی هم به آب می‌زند

رقابت‌های قهرمانی شنا و شیرجه جهان در سنگاپور با حضور دو نماینده از ایران، سام واژیر در شیرجه و سامیار عبدلی در شنا، آغاز شده است. این دوره از مسابقات، با ثبت یک اتفاق تاریخی برای ورزش ایران همراه شده است.

برگزاری جشنواره روز جهانی شنا در یزد

به مناسبت روز جهانی شنا، جشنواره ای با حضور چشمگیر بیش از ۴۷۰ نفر از نونهالان دختر و پسر، خانواده‌ها و مربیان، توسط هیأت ورزش‌های آبی استان یزد برگزار شد.